Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

2018 márciusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. 
Március 1-jén életbe lép a kamionstop „tavaszi rendje” Magyarországon. A hónap első hétvégéjétől (március 3-4.) a hétvégi kamionstop megállásra kényszeríti az összes belföldi, valamint nemzetközi fuvarfeladatot teljesítő, 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeg feletti tehergépjárműveket a hazai utakon.
Igényelje most ingyenes Mercedes ServiceCard-ját, és élvezze annak minden előnyét - az átláthatóságot, biztonságot és rugalmasságot egész Európában.
Gondoljon balesetet szenvedett, bajba jutott társaira személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásakor is!
2018 februárjában Magyarországon a „kamionstop”, azaz a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása — mind belföldeseknek, mind pedig nemzetköziseknek — szombatonként 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként 22:00 óráig tart.
1
2
3
4
5

Kiemelt hírek

Belföldi hírek

Külföldi hírek

Szakmai lobbi

Fuvarhirdetések