A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. vállalkozókat keres Budapestre és agglomerációjában

2018. szeptember 20. csütörtök, 10:19
Fuvarhirdetések
A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. üdítőital-automaták üzemeltetésére keres vállalkozókat.

Bővebben: A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. vállalkozókat keres Budapestre és agglomerációjában

Magyarország keleti régiójában nyitja új üzletét a dieselDR

2018. szeptember 19. szerda, 15:54
Belföldi hírek

Az 1993-ban alapított vállalkozás a negyed évszázad alatt Magyarország meghatározó kamion-és buszalkatrészeket beszállító nagykereskedésévé nőtte ki magát. A folyamatos piaci fejődésnek köszönhetően és a partnerek igényeinek folyamatos figyelembevétele mellett alakította ki jelenlegi üzletágait a dieselDR Kft.


A cég több mint tíz éve specializálódott a siló- és tartályautó-szerelvények, alkatrészek forgalmazására. Céltudatosan törekszik arra, hogy a különféle ügyfél-elvárásoknak megfeleljen és ennek érdekében folyamatosan fejleszti a silós üzletág szolgáltatásait. Legfőbb beszállító partnere a több mint 60 éves szakmai múlttal rendelkező Walter Gondrom GmbH-t, valamit a Fort Vale BV-t, akiknek a hivatalos magyarországi képviseletét látják el.

A fő irányvonalat azonban a kamion- és buszüzletág jelenti, amely közel négy éve különvált egymástól a még magasabb szintű kiszolgálás érdekében.

A kínálatot tekintve a folyamatosan bővülő raktárkészlettel a dieselDR legfőbb célja, hogy a beérkező igényeket ki tudják elégíteni, és mindennek minőségi termékekkel tegyenek eleget. Ennek érdekében raktáraikban megtalálhatóak az olyan kiemelt márkák és alkatrészek, mint az UC pótalkatrészek, a Németországban készülő DON fékalkatrészek, a ROTA futóműalkatrészek, a Blacktech légrugók, az amerikai Donaldson szűrők, a MONROE lengéscsillapítók és nem utolsósorban a szintén német DT Spare Parts pótalkatrészek.

A mai rohanó világunkban elengedhetetlen az interneten történő vásárlás lehetősége. A dieselDR Kft. egyedi fejlesztésű alkatrész-webáruházat üzemeltet, mely létrehozásában a biztonság, a gyorsaság, megbízhatóság és kényelem domináltak. Ennek eredményeképp napi szinten több száz cég használja az online felületet vásárlásra.

Jelenleg négy telephelyen – Budapesten, Gyöngyösön, Egerben és Miskolcon – mintegy negyven munkatárs várja a régi és új partnereket, de néhány héten belül megnyílik a legújabb üzlet Debrecenben.

(X)

 

 

 

 

A DUKA YARD Kft. alvállalkozókat keres

2018. szeptember 19. szerda, 08:40
Fuvarhirdetések
          A DUKA YARD Kft.
alvállalkozókat keres

Tisztelt leendő alvállalkozó Partnerünk!
A Duka Yard Kft. 10 éve foglalkozik szállítmányozói (speditőri) tevékenységgel – a nemzetközi, vasúti konténeres árufuvarozás részeként – BELFÖLDÖN. Az évről évre folyamatosan növekvő forgalom zökkenőmentes lebonyolítása érdekében hosszú távra keresünk megbízható, 20-as, 40-es vasúti konténerek szállítására alkalmas alvázzal (betolható alváz és ADR-s szerelvény előnyt jelent) rendelkező alvállalkozókat. Hosszú távú együttműködést ajánlunk, melynek részét képezi szerződött Partnereink által igénybe vehető kedvező szolgáltatási csomagunk (üzemanyag, áru felelősségbiztosítás, mobil, bank) is. Az érdeklődők jelentkezését (néhány soros cég bemutatkozását) e-mail-ben várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre. Mi nem ígérgetünk...
 

A fuvarfeladat jellemzői:
A munka időbeli jellege: időszakos, folyamatos
Felrakóhely: Magyarország
Lerakóhely: Magyarország
Rakomány jellege: normál kereskedelmi áru
Egységrakat, csomagolás: változó
Tömege fuvaronként (hozzávetőlegesen): 5-24 tonna között
Szükséges jármű száma (hozzávetőlegesen): 1-8 db
Szükséges járműfelépítmény: Behúzható konténerszállító alváz
 
 
Amit kínálunk: 
Kedvező költséggel az alábbi lehetőségeket:
*üzemanyag
*mobil
*bankszámla
*cmr
 
Elvárásaink:
*20-as, 40-es vasúti konténerek szállítására alkalmas alváz
 
 
Megbízó cég neve: Duka Yard Kft.
Kapcsolattartó személy: Szőcsné Varnyú Andrea
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
Egyesületünk közzéteszi a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

Ma ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

2018. szeptember 19. szerda, 01:00
A lapozó hírei

A MOL-MKFE üzemanyagkártyával rendelkező egyesületi tagjaink IDE kattintva érhetik el a MOL hazai töltőállomásain a mai napon érvényes üzemanyagárakat.