Pünkösdi kamionstop Magyarországon

2015. máj. 21. csütörtök, 16:41
2015. máj. 21. csütörtök, 16:41
Belföldi hírek
Ahogyan a honlapunkon is megtalálható, a háromnapos, pünkösdi hosszú hétvégén a következő közlekedési korlátozás lesz érvényben Magyarországon.

Bővebben: Pünkösdi kamionstop Magyarországon

Töltse le ingyen a rakományrögzítés kézikönyvét!

2015. máj. 21. csütörtök, 16:06
2015. máj. 21. csütörtök, 16:06
Belföldi hírek

Jobb előbb a rögzítés, mint utólag a helyszínelés...!

Európa — és egyben Magyarország — útjain is gyakran történik halálos kimenetelű közlekedési baleset a helytelen rakományrögzítés miatt. A gépkocsivezetők közül kevesen tudják, hogy ilyen esetekben a bíróságon rendszerint elsőként őket teszik felelőssé a rakomány lekötéséért. Töltse le ingyen az Európai Unió hivatalos oldaláról a rakományrögzítés kézikönyvét, hogy megelőzhetők legyenek az efféle balesetek!

Bővebben: Töltse le ingyen a rakományrögzítés kézikönyvét!

Végre! — Európai városok behajtási tudnivalói egy helyen!

2015. máj. 21. csütörtök, 15:13
2015. máj. 21. csütörtök, 15:13
Külföldi hírek

...buszosok és kamionosok régi vágya teljesült!

Az informatikai alkalmazások világméretű fejlődésének és a különböző nyelvű engedélyezési előírások összegyűjtésének eredményeképpen jöhetett létre az a nemzetközi internetes honlap, mely Európa városainak kamionos és buszos behajtási tudnivalóit, zónáit, jelzőtábláit és díjrendszereit tömöríti. Vége tehát a bosszantó google-os keresgélésnek és az órákig tartó telefonálgatásnak! A szövegesen és térképen is megjeleníthető behajtási ismeretekhez immáron a fuvarszervezők és a gépkocsivezetők is könnyedén hozzájuthatnak egyetlen egyperces, díjmentes regisztrációval! Ön is tallózzon Európa városai között az „Urban Access Regulations” honlapján!

Bővebben: Végre! — Európai városok behajtási tudnivalói egy helyen!

MEGÚJULT A TIR KÉZIKÖNYV

2015. máj. 21. csütörtök, 08:19
2015. máj. 21. csütörtök, 08:19
Belföldi hírek

Tisztelt TIR-fuvarozásban érdekelt tagunk!

Tájékoztatjuk, hogy az IRU megújította a TIR-igazolvány Birtokosok Kézikönyvének szerkezetét és szövegét, amely szükségessé tette, hogy minden egyes TIR-igazolványt felhasználó fuvarozó tagunk megismerje és kézhez kapja az elsődleges kötelezettségeit és a TIR- igazolványok használatának körülményeit tartalmazó dokumentumot.

Bővebben: MEGÚJULT A TIR KÉZIKÖNYV