Ma Hajnalka napja van.

Fizesse egy készülékkel az osztrák és a német útdíjat!


A Toll2Go fizetése UTA-kártyával


Ausztria útdíjait — 2011. szeptember 1. óta — már a német Toll Collect fedélzeti egységen keresztül is lehet fizetni, mégpedig TOLL2GO-val! A TOLL2GO új szolgáltatás, mely az osztrák (ASFiNAG) és német (Toll Collect GmbH) útdíjrendszer-üzemeltető társaságok közeledésének, megállapodásának eredménye.


A szolgáltatás különösen azon vállalkozásoknak lehet vonzó, melyek tehergépkocsijai mindkét országot érintve közlekednek, s közvetlenül vagy kártyán keresztül egyenlítik ki díjaikat. Azok, akik már korábban is partnerei voltak a két üzemeltető társaságnak, most díjmentesen csatlakozhatnak a kombinált szolgáltatáshoz. Az új ügyfelek regisztrációs díja sem magas: mindössze 5 euró.



Ha Ön tehát TOLL2GO-val jár ezentúl, akkor az osztrák és a német útdíjakat egyetlen készülékkel tudja fizetni. (Fontos, hogy a rendszer ellentétes irányban nem átjárható: akinek eddig csak osztrák GO-BOX-a volt, az azzal nem egyenlíthet ki díjat Németországban. A mindkét országban alkalmazható TOLL2GO-hoz a www.go-maut.at „SELFCARE PORTAL” menüjénél lehet csatlakozni.) Kérjen az UTA-nál további felvilágosítást!


részletek (magyar nyelvi megjelenítéshez keresse a nemzeti zászlócskát!) »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.