Ma György napja van.

Szlovákia: újabb hosszabbítás a tranzit-ticketing rendszernek

Szlovákiában újabb három hónap „kegyelmet” kapott a tranzit-ticketing rendszer: a szlovák törvényhozás 2013. március 31-ig meghosszabbította annak létét. Továbbra is 4 kijelölt tranzitútvonal van.


Júliusban még arról szóltak a hírek, hogy az országon keresztülhaladó járművekre rendszeresített tranzit-ticketingnek 2012 végén Szlovákia búcsút int, azonban egy rendelettel még három hónappal meghosszabbították azt, egészen 2013. március 31-ig. (További hosszabbítás szintén várható, tekintve, hogy a tranzit-ticketing végdátumát immáron ötödször halasztják.)


A szlovákiai tranzit-rendszerrel kapcsolatos tudnivalók és a tranzit-útszakaszok aktuális jegyzéke minden ügyfélszolgálati ponton, a SkyToll ügyfélszolgálati vonalán és a www.emyto.sk weboldalon elérhető. (A szlovák honlap nyitóoldalának tetején keresse a HU jelet: így az egész portál magyarul tallózható!)


Nem a tranzit-ticketinggel, hanem az egész szlovákiai díjfizetéssel kapcsolatos korábbi hír, hogy északi szomszédunk (2012. július 1. óta) 25 új útszakaszt vezetett be a fizetésköteles úthálózatba. Innen letölthető a díjköteles hálózat és ügyfélszolgálati pontok térképe és táblázata »


Mi is az a tranzit-ticketing ? »

A tranzit-útszakaszok jegyzéke »

 

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.