Ma Emma napja van.

Készpénz-mentes útdíjfizetés flottakártyával Belorussziában

Készpénz-mentes útdíjfizetés flottakártyával a BelToll rendszerben

A közlekedők lehetőséget kaptak arra, hogy a díjköteles úthálózat díját flottakártya segítségével fizessék meg Belorussziában.


A regisztrációra és az OBU beszerzésére készpénz nélküli formában lehetőség van az összes BelToll ügyfélszolgálati ponton, valamint a következő flottakártya-kibocsátók irodáiban: Belorusneft, Berlio, E100, Eurowag, PEC Belavtostrada. A flottakártya-kibocsátók vállalják, hogy a felhasználói szerződés megkötéséhez szükséges összes dolgot elintézik, a felhasználó adatait beviszik a rendszerbe.


Az utólagos (post-paid) rendszerbe flottakártyával történő regisztráció főleg azon vállalkozások számára megfelelő, amelyek jelentős járműflottával rendelkeznek.


Ilyen esetben a vállalkozás egyetlen szerződést köt járműparkja összes járművére, és a letétet, a fedélzeti egységeket (OBU), az úthasználati díjakat a flottakártya segítségével fizeti ki.


Az úthasználók előzetes rendszerben (pre-pay) is fizethetik a díjakat készpénzzel illetve készpénz-mentes módon.


Az előzetes fizetési rendszert elsősorban a kisebb járműparkkal (legfeljebb 5 jármű) rendelkező vállalkozásoknak ajánlják.


Az elektronikus feltöltés és a BelToll kereskedelmi működése 2013. augusztus 1-jétől indul.


2013. augusztus 1. után semmiféle mentséget nem fogadnak el a kötelező díjak be nem fizetése esetén. Minden díjfizetésre kötelezett járművet előzetesen regisztrálni kell a BelToll rendszerben, és fel kell szerelni a szükséges fedélzeti egységgel.


További információk: www.beltoll.by


Kapcsolattartó személyek:

Sergey Boury
Kapsch Telematic Services
BelToll system üzemelteto
tel./fax +375 17 213-02-92
mobil: +375 44 500-62-07
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Irina Ismagulova
BelToll Sajtó
tel./fax +375 17 306-38-07
mobil: +375 29 613-28-21
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.