Ma Márk napja van.

Lezárják az A12-es Inntal autópályát december 1-jén

2013. december 1-jén (vasárnap) az A-12-es Inntal autópálya a dél-kufsteini és észak-kufsteini autópálya csomópont között demonstráció miatt 10:00 órától 12:00 óráig le lesz zárva. A német oldalon, Bajorországban ezzel egy időben szintén demonstrációt szerveznek.


AUSZTRIA — A Tiroli Tartományi Kormány bejelentése alapján 2013. dec. 1-jén (vasárnap) Kufsteinnél az A12-es Inntal autópályán 10:00 és 12:00 óra között egy engedélyezett demonstrációt fognak tartani. (A demonstráció oka, hogy a kufsteini városi tanács határozata szerint újra bevezetik a személygépkocsikra vonatkozó autópálya-matricák használatának ellenőrzését a dél-kufsteini és észak-kufsteini autópálya csomópont között).

A gyülekezés előkészületei, a résztvevők odavonulása, továbbá a rendezvény végén a gyülekezési helyszín kiürítése az A12-es autópálya teljes lezárásával jár a dél-kufsteini és észak-kufsteini autópálya-csomópont között 4 órán keresztül, kb. 9:00 órától 13:00 óráig. A lezárás — az érvényben lévő vasárnapi közlekedési korlátozás miatt — leginkább a személygépkocsikat és a kamionstop alá nem eső tehergépjárműveket érinti.


NÉMETORSZÁG — Ugyancsak aznap, december 1-jén 10:00 órától 11:00 óráig bajor kezdeményezésre szintén blokádot terveznek az Inntal autópálya németországi oldalán, az „Inn-hídon” (Innbrücke). Nem kizárt, hogy német oldalról a Rosenheimi Tartományi Hivatal is jóváhagyja ezt, mivel az osztrák oldalon már engedélyezték az autópálya teljes lezárását. Az Inntal autópályáról a forgalom leterelése 9:00 órától kb. 13:00 óráig a kiefersfeldi és dél-kufsteini kivezető szakaszon történik majd.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.