Ma Ervin napja van.

Szépen fogy a sor a szerb-magyar határon

Február 5-i (szerdai) jelentések arról tanúskodnak: folyamatos a személy- és teherforgalom a szerb-magyar határokon, a röszkei és tompai határátkelőknél; bár várakozásra még számítani kell.


Február 4-én, kedden délelőtt 10:30 óra tájban végre megindulhatott a teherforgalom a magyar-szerb határokon, melyeket az ítéletidő és a rossz útviszonyok miatt zártak le január utolsó napján. A határt kedden elsőként átlépő kamionosok péntek hajnal óta pontosan 101 órát várakoztak egyhelyben.


Az érintett fuvarozók és a mintegy 580 várakozó kamionsofőr nevében egyesületünk köszönetet mond az élelmiszerek osztásában részt vevő szerveknek, a rendőrségnek, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársainak és az önkormányzati dolgozóknak. Egyúttal köszönjük azt a szervezőmunkát, mellyel a szerbiai havazás miatt napokig Magyarországon rekedt járművezetőket a katasztrófavédelem azáltal is segítette, hogy a Napfényfürdő Aquapolis Szeged, valamint a Tisza Volán ZRt. támogatásával megszervezte és lebonyolította, hogy a kimerült járművezetők február 3-án este a fürdőkomplexumban tisztálkodhassanak.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.