Ma Konrád, Tivadar napja van.

Végre! — Európai városok behajtási tudnivalói egy helyen!

...buszosok és kamionosok régi vágya teljesült!

 EMLÉKEZTETŐ — Az informatikai alkalmazások világméretű fejlődésének és a különböző nyelvű engedélyezési előírások összegyűjtésének eredményeképpen jöhetett létre az a nemzetközi internetes honlap, mely Európa városainak kamionos és buszos behajtási tudnivalóit, zónáit, jelzőtábláit és díjrendszereit tömöríti. Vége tehát a bosszantó google-os keresgélésnek és az órákig tartó telefonálgatásnak! A szövegesen és térképen is megjeleníthető behajtási ismeretekhez immáron a fuvarszervezők és a gépkocsivezetők is könnyedén hozzájuthatnak egyetlen egyperces, díjmentes regisztrációval! Ön is tallózzon Európa városai között az „Urban Access Regulations” honlapján!


Akik már korábban is használtak internetes (behajtási) várostérképeket járműveik útvonalának tervezéséhez, már bizonyára ismerik a lowemissionzones.eu oldalt, mely voltaképp a fentiek elődje volt. Az újdonság abban áll, hogy míg a lowemissionzones.eu pusztán a károsanyag-kibocsátás elve szerint korlátozott városokat mutatta, addig az új, „Urban Access Regulations” oldala, a www.urbanaccessregulations.eu már az össztömeg-korlátozó városokat is felvonultatja a legbőségesebb tudnivalókkal.


A térképes és szöveges információkon túl az országonkénti kereső-menüben az egyes államok saját nyelvű, tiltó KRESZ-tábláinak fényképei is megtalálhatók, így a gépkocsivezető egy adott országba érve előre meg tudja nézni, milyen jelzés fogja őt figyelmeztetni a behajtási engedély-köteles zónákra, s így el tudja kerülni a borsos bírságokat.


Megjegyzés: ez az internetes oldal a fuvarszervezést és az eligazodást megkönnyítő segédlet; nem helyettesíti a jogszabályokat. Vitás esetekben természetesen mindig az adott útszakaszon kihelyezett közúti jelzőtábla utasítása az irányadó!


Használja a netes oldalt a lenti magyarázó ábra szerint! Kattintson a képre!


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.