Ma György napja van.

Közlekedési korlátozások Franciaországban

Várhatóan az összes 3,5 tonna össztömeget meghaladó jármű közlekedését korlátozzák az N2 és az N17 utakon Párizs és Roissy között 2015. november 29-én, 30-án, illetve 2015. december 3-án és 4-én, 06:00 és 09:00 óra között a COP21, az ENSZ 21. Klímakonferenciája alatt.


Az A1 autópálya néhány – vagy akár az összes sávja – szintén hasonló korlátozás alá kerülhet, de ezt az információt még nem erősítették meg a francia hatóságok.

A gépjárművezetőknek az említett időszakban tanácsos előre megtervezni az útvonalukat, hogy elkerüljék a hivatalos járművek folyamatos közlekedése által okozott torlódásokat.

A fenti lezárásokról még a héten várható hivatalos – a korlátozások pontos helyeivel, időpontjaival és az ajánlott elkerülő utakkal kiegészített – közlemény, a Saine-Saint-Denisben – a konferencia helyszínén – várható közlekedési korlátozások azonban csak később kerülnek közlésre.

A COP21 Klímakonferenciáig nagyszámú tehergépjármű ellenőrzésre (műszaki, károsanyag-kibocsátás, dokumentáció, túlsúly ellenőrzése stb.) kell számítani. Specializált közlekedési ellenőr csapatok lesznek az utakon a szigorított kontroll elvégzése érdekében.

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.