Ma Gedeon, Johanna napja van.

Ausztria: A23 teljes körű felújítása, kerülőút javaslat

Folytatódik az ausztriai A23-as autópálya teljes körű felújítása, ezért júliusban és augusztusban lezárnak egy-egy forgalmi sávot mindkét haladási irányban a Stadlau és Hirschstetten közötti szakaszon.
Az ASFINAG 2017 végéig felújítja a bécsi délkeleti összekötő további három kilométerét, Stadlau és Hirschstetten között. A nyári hónapokban, júliusban és augusztusban teljesen lezárnak a forgalom elől egy-egy útpályát.

  • Ennek megfelelően július 10. vasárnaptól irányonként csak egy sáv lesz járható.
  • Kaisermühlen felé haladva az A23 Hirschstettner Straße és Stadlau felhajtói le lesznek zárva.
A lezárások torlódásokat okozhatnak az S2 Wiener Nordrand gyorsforgalmi úton és az A5 Nord/Weinviertel autópályán is! Az ASFINAG azt javasolja a járművezetőknek, hogy a torlódások elkerülése érdekében tegyenek kerülőt az A5 Weinviertel autópályán az Eibesbrunn csomópontig, majd az S1 Wiener Außenring gyorsforgalmi úton a Korneuburg West csomópontig, onnan pedig az A22 Donauufer autópályán haladva a Kaisermühlen csomópontig, ahol vissza lehet térni az A23-as autópályára. Ugyanezt a kerülőútvonalat javasolják az ellenkező irányban is.

További információk: +43 50108 99399 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (a tájékoztatás német és angol nyelvű).

Térképes információért kattintson ide.


MKFE kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.