Ma Hajnalka napja van.

MiLoG: 2017. július 1-től online bejelentés a német regisztrációs honlapon (frissítve 2017. 01. 24. - magyar nyelvű segédlet)

2017-től változik a MiLoG-gal kapcsolatos adminisztráció. Ennek értelmében a bejelentési nyomtatványt 2017. július 1-től online kell feltölteni a minimálbér regisztrációs honlapon keresztül. A bejelentési nyomtatványt a június 30-áig tartó átmeneti időszakban még faxon is el lehet küldeni, azonban július 1-ét követően erre már nem lesz lehetőség.


Az említett felület a Német Vámhatóság weboldalán (www.zoll.de) keresztül, a „Szolgáltatások és adatbázisok” (Services and databases) lista alatt lesz elérhető, vagy közvetlenül a www.meldeportal-mindestlohn.de oldalon. (Az oldal már működik, de az éles tartalom csak 2017. január 1-től érhető el.)

Figyelem! A bejelentési nyomtatványt a 2017. június 30-áig tartó átmeneti időszakban még faxon, a megszokott faxszámra is el lehet küldeni! Július 1-től azonban erre már nem lesz lehetőség.

A bejelentési nyomtatvány online beküldéséhez regisztráció, felhasználói fiók, személyes jelszó létrehozására lesz szükség. A tájékoztatás szerint a formanyomtatványok nem változnak.

Magyar nyelvű segédlet a MiLoG regisztrációs honlap használatához  ITT>>

Angol nyelvű tájékoztató szórólap a MiLoG regisztrációról INNEN letölthető.

Az aktuális bejelentő formanyomtatványt az alábbi linkekre kattintva érheti el:

Angol nyelvű nyomtatvány Az oldal megnyitása után kattintson a listán a „033037E (mobile activity)” linkre!

Német nyelvű nyomtatvány Az oldal megnyitása után kattintson a listán a  „033037 (mobil)” linkre!


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.