Ma Gedeon, Johanna napja van.

Nemzetközi felmérés a kamionparkolókról – magyar nyelvű segédlettel

Tisztelt Tagjaink!

Jól ismertek Önök előtt a 45 órás pihenő kivétele feltételeinek Európa-szerte tapasztalható szigorodásából és a megfelelő infrastruktúra hiányából fakadó egyre súlyosbodó kihívások.
Az Európai Bizottság következő infrastruktúrafejlesztési programja keretén belül mintegy 2 milliárd eurós költségvetést tervez minősített, biztonságos kamionparkolók kialakítására és fejlesztésére. Az európai uniós gigaprojektet megalapozó és előkészítő tanulmány elkészítésében – egy konzorcium résztvevőjeként – az IRU stratégiai szerepet játszik.


Annak érdekében, hogy az érintettek, így kiemelten a gépkocsivezetők („drivers”) és a fuvarozók („transport company”) igényeit megismerhessék, és a parkolókkal kapcsolatos elvárásokat, ill. követelményeket ennek megfelelően szabványosíthassák, kidolgoztak négy – csak angol nyelven elérhető – kérdőívet, melyet a következő címen érhetnek el és tölthetnek ki:
http://sstpa.eu-study.eu/surveys/

(a két további kérdőív megbízóknak és parkolóüzemeltetőknek szól)

Tagjaink és gépkocsivezetőik számára az online kitöltést az MKFE részéről kétnyelvű segédlettel támogatjuk:
Kérdőív fuvarozók számára (angol-magyar) 
Kérdőív gépjárművezetők számára (angol-magyar),
valamint technikai megjegyzésünk, hogy ugyan van, ahol elég csak a választásnak megfelelő sávra kattintani a folytatáshoz, de a legtöbb helyen annak kijelölése után – az ekkor szürkéről feketére váltó – tovább nyílra is még külön kattintani kell a továbbhaladáshoz.

Kérjük és bátorítjuk Önöket, hogy éljenek a lehetőséggel, május végéig mindannyian töltsék ki a kérdőívet, és biztassák erre gépkocsivezetőiket is!

Elemi érdekünk, hogy a szakma meggyőzően, konkrétumokkal alátámasztottan tudjon rámutatni a parkolókkal kapcsolatos valóságra és igényekre.


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.