Kapcsolódó cikkek
Buszosok figyelmébe: nyit az Utazás Kiállítás 2013! Májustól korlátozzák az autóbuszok forgalmát Bécsben Lengyel adó buszosoknak: léptünk! Szeptember 1-jén változott Csehországban a buszok útdíja Most a buszokat ellenőrzi a hatóság Teljesült a buszosok kívánsága — parkoló nyílt a Hősök terénél! Közzétették a rendőrség buszos razziájának eredményeit Fővárosi iskola helyi buszos vállalkozót keres Norvégiába utazókra vonatkozó vámszabályok Buszosoknak munkát hozhat az ukrán foci EB Lengyelországban januártól egyszerűsítik az ÁFA-regisztrációt Személyszállítói Klubnap! — február 7., kedd Buszosok jogdíja: idén is kedvezményes a zenefelhasználás Buszosok figyelmébe: máris nyit az Utazás Kiállítás 2012! Tantestületi kirándulásra autóbuszt keres egy újpesti gimnázium Új buszos közlekedési rend a reptéren Július 9. déltől újra behajthatnak az autóbuszok a Ferihegy 2. terminál elé Autóbusz-parkolás a londoni olimpia alkalmával Zajlik a buszok és tehergépkocsik ellenőrzése Idősebben kezdhetnek a tehergépkocsi- és buszvezetők Buszosok jogdíja: idén is kedvezményes a zenefelhasználás Hét vezér — változások a Volán-társaságoknál Pályázatok városok buszközlekedésének ellátására Buszos regisztráció és ÁFA-befizetés Németországban Építkeznek — bezárt a Március 15. téri turistabusz-parkoló A buszosok réme, avagy Skribek Péter, a leigázhatatlan Busexpo 2013 Jubileumi buszfesztivál Tökölön Az MKFE főtitkára az e-útdíj törvénytervezetéről Korlátozzák az autóbuszos napi engedélyek számát Rómában A szlovén regisztrációs kötelezettségről buszosoknak Az MKFE főtitkára az e-útdíj törvénytervezetéről Az útdíjrendszer hibáiról — főtitkárunk a Klubrádióban Személyszállítóknak július 1-jétől B2-es matrica kell Útdíjrendszer: az illetékesek nem a valóságról beszélnek Buszos klímaszervizek gyűjteménye (Magyarország) Az augusztusi turistabusz-razzia eredményei Immár minden buszvezetőnek kell a GKI-kártya Buszosoknak — Tempo 100 Dániában Adventi buszos engedélyek Bécsben — 2013 Zárva a Hősök terének nagy buszparkolója Buszos találkozót szervezünk kedden Buszosok figyelmébe! – Módosult a 12 napos szabály BÜSZI és MKFE: hatékony biztosítási kárrendezés! Budapesti iskola buszosok árajánlatát várja Éjszaka autóbusszal Ausztriában Utasaik adatait kérik az oroszok a személyszállítóktól Személyszállítói találkozó — március 6. Személyszállítói találkozó — képes krónika Buszos szakmai kiállítás lesz Zsámbékon Május 1-jétől szigorítják a buszok bécsi behajtását Ellopták tagunk kisbuszát: 200 ezer forint a nyomravezetőnek Július 1-től megszűnnek Dániában a turistabuszokra vonatkozó speciális szabályok Buszvezetőt keres? Jelentkezzen most! Indul a D kategóriás képzés!

Személyszállítói Klubnap! — február 7., kedd

2012. január 30. hétfő, 17:08
Tisztelt Tagunk!

Február 7-én (kedden) 11:00 órától Személyszállítói Klubnapra kerül sor Budapesten, a XIII. kerület Rozsnyai utca 4-ben található sportközpontban.

Téma: A személyszállítás aktuális kérdései, problémái. A beszélgetés után egy ebédre vendégül látjuk a kedves résztvevőket. Kérjük, részvételi szándékukról Srágliné Kiss Emiliát tájékoztatni szíveskedjenek az emilia.kiss@mkfe.hu email-címen!