Kapcsolódó cikkek
Konferencia az új Polgári Törvénykönyvről Zárókonferencia — Tehergépjármű Balesetkutatási Projekt Fókuszban a tehergépjármű-balesetek (konferencia Óbudán) Kikötői sztrájk Hamburgban Sztrájk lesz Spanyolországban is Regisztráljon a tatai közlekedésbiztonsági konferenciára! Konferencia a tehergépjármű-balesetekről — Önt is várjuk! Látványos konferencia Tatán: jöjjön Ön is! Látványos közlekedésbiztonségi konferencia lesz Tatán Regisztráljon a tatai közlekedésbiztonsági konferenciára! Ütközési kísérlet és közlekedésbiztonság Tatán Ütközési kísérlet és közlekedésbiztonság Tatán Egy hét múlva közlekedésbiztonság Tatán Egy hét múlva közlekedésbiztonság Tatán Magyar Fuvarozói Fórum 2011 — szerdán mindenki itt lesz! Ez volt az első a hazai fuvarozás történetében! A konstanzai kikötő Budapesten 2012 Buszosok figyelmébe: máris nyit az Utazás Kiállítás 2012! ADR-változások 2013 — MKFE-tagoknak kedvezmény! Az orosz pálya nehézségei — TIR-esek kérdéseit várjuk! SQAS-nap ingyenes konferenciával II. Magyar Fuvarozói Fórum — fókuszban a magyar e-útdíj! Decemberi változások a hamburgi kikötőben A konstanzai kikötő Budapesten — 2013 Konferencia a gázüzemű hajtás jegyében Busexpo 2013 Novemberben nyitja kapuit Varsóban a Trans Poland 2013 Flottamenedzsment 2013 — egynapos szakfórum a Hungaroringen E-útdíj-konferencia szerdán Budapesten Munkalehetőségek konténer-alvázas járművel fuvarozóknak Konferencia Szolnokon — október 10-ig lehet jelentkezni! Nagyszabású logisztikai konferencia lesz Szolnokon Magyar Fuvarozói Fórum 2013 — mindenki ott lesz! Magyar Fuvarozói Fórum 2013 — mindenki ott lesz! Az e-útdíj anomáliája is terítéken lesz Kápolnásnyéken A tisztségviselők felelőssége az új Polgári Törvénykönyvben ADR változások 2015 – MKFE tagoknak kedvezménnyel! Haszongépjármű szeminárium Győrben 2015. január 28: Fókuszban az EKAER A hálózatok és az információ ereje került a főszerepbe a logisztika napján

A konstanzai kikötő Budapesten 2012

2012. február 17. péntek, 15:50
A Konstanzai Kikötő Igazgatósága idén is megrendezi a Fekete-tenger kikötőjét bemutató, „6. Konstanzai Nap Budapesten” című szakmai konferenciát és menedzser-találkozót.

A színvonalasnak ígérkező rendezvény a Ramada Plaza Budapest Hotelben nyitja meg kapuit, ezúttal 2012. február 23-án, délelőtt 10:00 órakor.

A program célja a kikötő szolgáltatásainak és lehetőségeinek ismertetése; az esemény egyben kedvező alkalom magyar és román üzletemberek közvetlen kapcsolatteremtésére és kapcsolatápolására. A rendezők elsősorban azokra számítanak, akik a konstanzai forgalomban érdekeltek.

* * *

A konferencia szervezője a Magyar Közlekedési Kiadó Kft. Jelentkezés, tematika és minden egyéb a kiadó honlapján található ».


Ha a kikötőről szeretne olvasni, kattintson ide:
www.portofconstantza.hu!