Ma Gedeon, Johanna napja van.

Az orosz pálya nehézségei — TIR-esek kérdéseit várjuk!

A FÁK Üzleti Klub Magyarország 2012. március végén konferenciát szervez, melynek központi témája, hogy az orosz, belorusz és kazah vámunió milyen hatással van a külföldi vállalkozásokra. Nevezetesen, hogy milyen feladatokkal, gyakorlati nehézségekkel találkoznak a vállalkozások az egységes vámunió határának átlépésénél vagy vámkezelés közben.


A szervezők azzal keresték meg az MKFE-t, hogy szívesen vennék, ha az Orosz Föderáció, Belorusszia vagy Kazahsztán irányában érdekelt fuvarozók előzetesen írásban fogalmaznák meg azon kérdéseiket, melyekre a rendezvényen választ kaphatnának. Ez elősegítené a vállalkozók felkészítését, és csökkenteni lehetne a tehergépkocsik fordulóidejét, végső soron a költségeket.


A FÁK Üzleti Klub Magyarország a felvetett témákat egy előadással és a kérdésekre adott válaszokkal szeretnék feldolgozni; ezeket az Orosz Föderációból érkező vámszakember és egy szállítmányozó vállalat képviselői tartanak majd. A szervezők remélik, hogy felkeltették az érdekeltek figyelmét, és a konferencia munkája hozzá tud járulni a fuvarozó vállalkozások sikeréhez is.


ITT A LEHETŐSÉG! — Küldjön Ön is kérdést az MKFE-n keresztül! Egyesületünk március 5-ig várja a kérdéseket és észrevételeket, melyeket Császár Katalin vámszakmai munkatársunknak küldhet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.