Ma Andrea, Ilma napja van.

Hasznos segítség biztosítási kárügyintézéshez

Tisztelt MKFE Tagok, Tisztelt Biztosítási Partnereink!

Több esetben felmerült kérdésként, hogy külföldön és belföldön bekövetkezett gépjármű-balesetek esetében — legyen az személyi sérüléses vagy anyagi kárral járó — kihez fordulhatnak Tagjaink és Ügyfeleink.

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. megállapodást kötött az Interiura Magyarország Kft.-vel, amely nemzetközi és belföldi károk rendezésével egyaránt foglakozik.


A biztosítási szakmát jól ismerő, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező cégről van szó. Forduljanak hozzájuk bizalommal, mert sokkal egyszerűbben és hatékonyabban tudják a károkat rendezni, az ő segítségükkel. (Felkutatják a kárt okozó külföldi biztosítóját, beszerzik a hatóságok által készített jegyzőkönyveket, határozatokat.)


A belföldi kárrendezés esetében nincsenek nyelvi nehézségek, azonban a jogszabályok alapos ismeretének hiánya sok esetben azt eredményezi, hogy a tényleges kár összegének csak töredékét kapják meg a károsultak. A nemzetközi károk bonyolultsága, a nyelvismeret hiánya, valamint a nemzetközi jog, amely jelentősen eltérhet a magyar jogtól, oda vezethet, hogy egy jogosnak vélt kár esetén sem kapunk kártérítést vagy csak évek múlva. Ebben tud segítséget nyújtani az Interiura Magyarország Kft.


www.interiura.com

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.