Hasznos segítség biztosítási kárügyintézéshez

2012. március 24. szombat, 14:40

Tisztelt MKFE Tagok, Tisztelt Biztosítási Partnereink!

Több esetben felmerült kérdésként, hogy külföldön és belföldön bekövetkezett gépjármű-balesetek esetében — legyen az személyi sérüléses vagy anyagi kárral járó — kihez fordulhatnak Tagjaink és Ügyfeleink.

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. megállapodást kötött az Interiura Magyarország Kft.-vel, amely nemzetközi és belföldi károk rendezésével egyaránt foglakozik.

A biztosítási szakmát jól ismerő, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező cégről van szó. Forduljanak hozzájuk bizalommal, mert sokkal egyszerűbben és hatékonyabban tudják a károkat rendezni, az ő segítségükkel. (Felkutatják a kárt okozó külföldi biztosítóját, beszerzik a hatóságok által készített jegyzőkönyveket, határozatokat.)


A belföldi kárrendezés esetében nincsenek nyelvi nehézségek, azonban a jogszabályok alapos ismeretének hiánya sok esetben azt eredményezi, hogy a tényleges kár összegének csak töredékét kapják meg a károsultak. A nemzetközi károk bonyolultsága, a nyelvismeret hiánya, valamint a nemzetközi jog, amely jelentősen eltérhet a magyar jogtól, oda vezethet, hogy egy jogosnak vélt kár esetén sem kapunk kártérítést vagy csak évek múlva. Ebben tud segítséget nyújtani az Interiura Magyarország Kft.


www.interiura.com