Ma Emma napja van.

IQ-card már Szlovéniában is! — Tankoljon okosan!

Jó hír a fuvarozóknak, hogy — Ausztria után — immáron a szlovéniai töltőállomásokon is használható az IQ-card!


 Az olcsóbb tankolás így már nemcsak 70 osztrák kúton lehetséges, hanem Szlovénia három pontján is, melyek ráadásul éppen a magyarok által Dél-Európa felé közlekedési folyosóként használt útvonalon vannak. Tankoljon Ön is IQ-kártyával Ljubljana, Maribor és Muraszombat kútjain!


Az IQ-kártyával elérhető kedvezményes tankolási lehetőséget egyesületünk teljes jogú és társult tagjainak tudjuk ajánlani.

A vállalkozás mérete, a járművek darabszáma, a vásárolt üzemanyag mennyisége nem jelent megkülönböztetést. A csatlakozás kölcsönösen előnyös minden belépőnek, mivel a tagok összvásárlásaik alapján egységesen jogosultak a kedvezményre, azaz együttesen erősítik a piaci pozíciójukat. A kialakított rendszerben a kedvezmény mértéke nem különbözik a néhány járművel rendelkező ill. a komoly flottát üzemeltető vállalkozások esetén.


Az IQ Card az összes, vele szerződött MKFE-tag együttes fogyasztását veszi alapul, így minden tagunk egyformán — az egyedi felhasználási mennyiségektől függetlenül — jogosult a belépő tagok összfelhasználása által meghatározott literenkénti árengedményre. A rendszerhez csatlakozó MKFE-tagoknak az IQ Card díjmentesen gyárt kártyát. Regisztrációs díj nincs, s a társaság a kártya használatáért sem számít fel külön költséget.

Tankolásairól a fuvarozó gyűjtőszámlát kap, melyet a kártyakérelemben rögzített megállapodás szerint 14 naponta állítanak ki, és azt 14 napos fizetési határidővel küldik meg a szerződött partnereknek. Az MKFE a magyar fuvarozók érdekében kezdeményezte, hogy a költségek további csökkentése érdekében ezeket a számlákat egy magyar bankszámlára történő utalással tudják kiegyenlíteni, így megtakarítva a nemzetközi pénzügyi tranzakció költségeit.


ÁFA-VISSZAIGÉNYLÉS — Ügyfeleinknek az IQ által kiállított gyűjtőszámlák kapcsán is lehetősége van visszaigényelni a külföldi hozzáadottérték-adót (HÉA/ÁFA). Az erre vonatkozó szerződés megkötése céljából közvetlenül az IQ francia partnerével (Vialtis) vehetik fel a kapcsolatot — melyben természetesen egyesületünk segít Önnek/Önöknek — annak érdekében, hogy a szolgáltató a bruttó számlák alapján normál és/vagy előfinanszírozott módozatban (nettó számlázás) bonyolítani tudja a fuvarozó számára a visszatérítést. Az MKFE Szolgáltató Kft. a tagok részére rendkívül kedvező díjon vállalja a külföldi HÉA/ÁFA visszaigénylést normál módozatban. Ez azt jelenti, hogy Önnek/Önöknek a bruttó díjat kell a számla alapján megfizetni, azonban negyedévente lehetősége van azt visszaigényelni. Tapasztalataink szerint mind Ausztriában, mind Szlovéniában az ügyintézés bonyolultnak mondható, azonban korrekt és gyors.

A döntés az Ön/Önök kezében van, de ne feledje: a havi nettó számlázás költsége sokszor 15 % feletti! Megéri kiszámolni: három hónap saját erős finanszírozás, majd 3,5 % költség a teljes adóból, vagy 15 % költség az adóból minden hónapban...

A részletekről kérjük, érdeklődjön Farkas Rita ügyintézőnknél a +36 (1) 252 0688/217-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

IQ + MKFE = olcsóbb tankolás!

Ha Ön már teljes jogú vagy társult tagunk, kattintson ide!

www.iqcard.at

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.