Ma Hajnalka napja van.

ATV: az MKFE elnöke a fuvarozók helyzetéről

„Valójában egy olyan megállapodást kötöttünk, mely a versenyképesség javítását célozta” — mondta egyesületünk elnöke a kormánnyal kötött stratégiai megállapodásról az ATV-ben június 4-én. Dr. Vereczkey Zoltán a Híróra című műsor kedd reggeli adásának vendégeként emellett a használatarányos útdíj bevezetésének technikai nehézségeiről is szót ejtett.

Nézze meg az adást itt! »


„Nem kompenzáció, hanem a versenyhátrány csökkentése” — ez pedig már a Gazdasági Rádió internetes oldalán szerepel a fuvarozói érdekképviseltek álláspontjaként a június 3-án megkötött stratégiai megállapodásról. A rádiócsatornának Karmos Gábor MKFE-főtitkár nyilatkozott.


Cikk és hanganyag »


Az Európa Rádió interjúalanya szintén egyesületünk főtitkára volt, aki az új útdíj bevezetése miatt súlyosbodó vállalkozói terheket úgy szemléltette: „Vannak olyan fuvarozók, akiknél ez a díjnövekedés olyan mértékű, mintha az üzemanyagár a duplájára emelkedne a mostanihoz képest. Ezt csak áthárítani lehet...” (A hanganyag nemsokára letölthető itt.)


A Figyelő Online televíziós stábja által készített interjúban mind Bánkeszi Lajos (az MKFE Etikai Bizottságának elnöke), mind Karmos Gábor főtitkár véleménye látható, hallható.

videó (figyelo.hu) »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.