Ma Rudolf napja van.

Elemi díjköteles útszakaszok meghatározásának felülvizsgálata

Tisztelt Tagjaink!

Mint korábban írtuk, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően lehetőségünk van ajánlásokat tenni a kedvezőtlenül meghatározott díjköteles útszakaszok felülvizsgálatával kapcsolatban.


Kérjük, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék el, amennyiben tudomásuk van olyan telephelyről, fel- illetve lerakóhelyről, melynek megközelítése kizárólag egy indokolatlanul magas díjköteles szakaszjegy teljes megváltásával lehetséges. Továbbá kérjük azt is, jelezzék, amennyiben nem autópályás, különösen hosszú (több kilométeres) elemi útszakaszok több részre történő felbontása indokolt lenne!


Észrevételeiket pontos címmel (a főútvonal száma, település, amennyiben lehetséges km-szelvényszám) együtt 2013. július 30-ig küldjék meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.