Ma Hajnalka napja van.

Az NFM megkapta a bírság-amnesztiára vonatkozó javaslatokat

Március 20-án elküldtük a társegyesületeinkkel közösen kidolgozott bírság-amnesztiára vonatkozó 5 pontba gyűjtött javaslatainkat dr. Völner Pál, az NFM infrastruktúráért felelős államtitkára részére. Azt már előjáróban le kell szögezni, hogy mindez csupán egy javaslatcsomag, amelynek megvalósulása a szaktárca együttműködési hajlandóságától függ.


Ahogy azt a március 20-i hírlevelünkben olvashatták március 18-án az MKFE, a NIT Hungary és a FUVOSZ képviselői bírság-amnesztiával kapcsolatos egyeztetésen vettek részt az NFM-ben. Az egyeztetés fő célja az volt, hogy felhívjuk a szaktárca figyelmét valamennyi, szakmai visszajelzéseken alapuló UD rendszerrel kapcsolatos problémára.


A 20 pontba gyűjtött kérdéseink valamennyi, a rendszer indulása óta felmerült problémát bemutatja, melyek kijavításával egy valóban felhasználó barát útdíj rendszerről beszélhetnénk. Az egyeztetésen államtitkár úr megkérte az érdekképviseleteket, hogy dolgozzák ki az amnesztiára vonatkozó megoldási javaslataikat, azaz az első kérdésre vonatkozó részletes javaslatot. A három érdekképviselet a javaslatokat már két nappal az egyeztetést követően megküldte.

JAVASLATOK »


Sajnos azt jelenleg még nem tudjuk megmondani, hogy a szaktárca mikor és milyen formában fogja elfogadni javaslatainkat.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.