Ma Gedeon, Johanna napja van.

Ragadd meg a kulcsot – állásbörze munkaerőt kereső cégeknek

Az OFA NKft. az MKFE támogatásával országos állásbörze sorozatot szervez az államilag finanszírozott hivatásos gépjárművezető képzési (C, C+E, D, GKI) program eredményes megvalósítása érdekében. Várjuk a gépkocsivezetőt kereső vállalkozók jelentkezését!
{image:images/cikkek/fotok/ofa.JPG}


„Ragadd meg a kulcsot” szakmai nap első állomás Budapesten volt május 21-én. A rendezvényen a negyvennél is több cég képviselői több mint 500, az OFA programjához már sikeresen regisztrált, de munkáltatói elköteleződéssel még nem rendelkező álláskereső sofőrjelölttel találkozhattak, folytathattak megbeszélést és írhattak alá foglalkoztatási szándéknyilatkozatot, hogy minél előbb megkezdődhessen a leendő munkavállalók képzése.

A sorozat folytatódik, az alábbi helyszíneken és időpontokban:

Helyszín

 Időpont

Békéscsaba

 2016. június 6.

Kecskemét

 2016. június 10.

Nyíregyháza

 2016. június 15.

Székesfehérvár

 2016. június 20.

Zalaegerszeg

 2016. június 29.

Miskolc

 2016. július 5.

Szeged

2016. július 15.

Az állásbörze egyik legfontosabb előnye, hogy teret és időt kínál a munkaadó és a munkakereső számára a személyes kapcsolat felvételére, a hosszú távú együttműködés kialakítására egyaránt. A munkavállalók személyre szabott választ kaphatnak a kérdéseikre, a munkaadók pedig több szár, már előzetes szűrőn átesett, de munkaadói kapcsolattal még nem rendelkező gépkocsivezető-jelöltből választhatják ki a szimpatikus személyeket.


A program az MKFE tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Munkaadóként kérjük, itt regisztráljon az országos road show egyes állomásaira.
Munkavállalóként kérjük, itt jelezze részvételi szándékát.
Kérdése van? Írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy hívja a 06 (1) 252 0688/226-os számot.

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.