Ma Emma napja van.

Ukrajnai mamutcég keletre fuvarozókat vár ázsiai utakra


Tizenkét éve Ukrajnában székelő és a világ 21 országával kapcsolatban álló óriásvállalat keletre fuvarozókat vár interkontinentális feladatokhoz, igen hosszú utakra, különféle teherbírású járművekkel. A vállalkozóknak Európából Közép-Ázsia országaiba irányulóan, illetve visszafelé kell lebonyolítaniuk a fuvarokat a következő tudnivalókkal, feltételekkel.


lehetséges felrakók ill. rendeltetési helyek az ázsiai oldalon: Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán stb.
lehetséges felrakók ill. rendeltetési helyek az európai oldalon: Hollandia, Olaszország, Magyarország, Románia, Szerbia, Ukrajna stb.
rakomány: gyümölcs, textil stb.
szükséges járművek: normál és hűtős nyergesszerelvények, néha tartálykocsi, időnként 3,5 tonna, 7,5 tonna, 12 tonna össztömegű (megbízható) járművek
feltétel: TIR Carnet és a TIR nemzetközi eljárásainak pontos ismerete, betartása. (Az orosz területen való TIR-es eljárások ill. a vámgarancia egyéb megoldása a már ismert bizonytalanságok miatt további egyeztetést kíván a megbízóval!!! — a szerk. megjegyzése)
a tárgyalás (levelezés) lehetséges: angolul, németül, oroszul és ukránul


KAPCSOLAT:
Optymalna Logistika
93, Golosiivskiy Avenue, Office 634
Kyiv, Ukraine, 03127
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel.: 00 (+38) 044 2597071 és 00 (+38) 044 2597075
fax: 00 +38 044 2597072
honlap: www.o-l.com.ua


Egyesületünk megjelenteti a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.