Ma Gedeon, Johanna napja van.

Értelmi fogyatékosok egri szervezete jótékony fuvarozót keres

Értelmi fogyatékosok foglalkoztatásában érdekelt egri szervezet olyan önkéntes fuvarozót keres, aki Siklósról szivacsbálákat tudna eljuttatni az intézmény egri épületébe. Bármekkora járművel rendelkező bármilyen fuvarozót örömmel várnak a teljes mennyiség akár töredékének célbajuttatására is (a szivacs részrakományként is vihető).


A fogyatékosok csoportjának egy része szivacs aprításával foglalkozik. Már nagyon nehezen tudnak a körzetükben ehhez szivacshulladékot beszerezni. A szivacshulladékból dolgoznának a fiatalok. Egy siklósi cég felajánlott nekik több bálát, de nem tudják elvinni. (A korábban közzétett szegedi fuvar már megoldódott!) Ha a csoportnak nincs szivacsa, nincs bevétele sem. Siklósról 6 tonnát kaptak, de ebből a mennyiségből bármekkora rész elfuvarozása is óriási segítség lenne. Egy bála tömege 40 kg. A terápiás csoport köszönettel várja a felajánlásokat.


Kapcsolat:
Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Központja
Takács Jánosné — Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. — 06 (20) 928 6001


Egyesületünk megjelenteti a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.