Ma Gedeon, Johanna napja van.

Tacho2Safe — Értékelje (ki) a különbséget!

Egyesületünknél továbbra is kapható a Tacho2safe kártyaolvasó készülék és a hozzá tartozó kiértékelő szoftver, melyet a digitális tachográffal felszerelt járműves fuvarozóknak ajánlunk!

A kártyaolvasó egységekhez régebben külön kellett elemző-kiértékelő szoftvert vásárolni. Az informatika gyors fejlődése azonban lehetővé tette, hogy a gépjárművezetők és fuvarszervezők a kettőt együtt használják. A kártyaolvasót és elemzőt 100.000 Ft + áfa áron kínáljuk Önnek! A Tacho2safe készülék hasznos eszköz akár a gépjárművezetők ellenőrzésére, akár önellenőrzésre is.


Korszerű technika, egyszerű használat — külön szoftver nélkül! Kettő az egyben! A Tacho2safe nemcsak adatletöltő egység, hanem kiértékelő szoftver is, mely:


OLVAS
ÉRTÉKEL
ÖSSZEHASONLÍT
» kiolvassa a sofőrkártya adatait tachográfból
» azonnal kiértékeli a gépkocsivezető tevékenységét
» a vezetési és pihenőidőket összeveti a vonatkozó jogszabállyal, és megmutatja az esetleges szabálysértéseket

A Tacho2safe készülékkel megnézheti, hogy a gépkocsivezetők milyen vezetési és pihenési periódusok szerint dolgoztak. A műszer ezeket összeveti a vonatkozó 561/2006/EK rendelettel, s rámutat az esetleges szabálysértésekre, kilistázva azokat. A sofőrök munkájáról színes, órarendes táblázat is nyomtatható. A grafikus tartományban a jármű sebességének grafikonja is megjelentethető. Interneten keresztül a szoftver időről időre frissíthető! Közvetlen adatletöltés számítógépre, laptopra speciális kábellel (a kábel nem tartozék).


KATTINTSON A KÉPRE!


Támogatott nyelvek:


Mindez az MKFE Szolgáltató Kft.-jétől 
100.000 Ft + áfa áron!
Érdeklődés és megrendelés:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


RÉSZLETES TERMÉKISMERTETŐ »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.