Ma Emma napja van.

Díjmentes ügyvédi fogadóóra MKFE-tagoknak Szombathelyen

ÚJ SZOLGÁLTATÁS!
Ingyenes
ügyvédi fogadóóra
MKFE-tagoknak
Már Szombathelyen is!




 

Annak érdekében, hogy a fővárostól távoli tagvállalkozásainknak lehetőséget biztosítsunk a személyes (ügyvédi) konzultációra, júniusban új szolgáltatást indítottunk útjára, melynek keretében — Miskolc után másodikként — immáron Szombathelyen is rendszeres ügyvédi fogadóórát tartunk elnökségi tagunk közreműködésével. A tagjainknak díjmentes lehetőséget idővel a többi regionális irodánkra is szeretnénk kiterjeszteni.

Dr. Kocsis Rita, egyesületünk elnökségének tagja, egyéni ügyvéd, közlekedési szakjogász és az MKFE megállapodásának köszönhetően teljes jogú és társult tagjainknak — 2011. június 20. óta — ingyenes ügyvédi fogadóóra áll rendelkezésére Szombathelyen, az ügyvéd asszony Hámor utca 8. szám alatti irodájában.


A fogadóóra minden hétfőn 15:30—17:00 óra között várja a jogi segítségre szoruló fuvarozókat, és előnye, hogy bármilyen jogi problémával felkereshető.


A fogadóórán megjelenő fuvarozók tagsági kártyájuk vagy legutóbbi tagdíjszámlájuk bemutatásával igazolhatják egyesületi jogviszonyukat. Célszerű már előre bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken:


Dr. Kocsis Rita
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(06) 30 3331 184

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.