Ma Márk napja van.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás — jó áron nálunk!

Tisztelt MKFE Tag, Tisztelt Partnerünk!


A kötelező biztosítások kötését gyorsan, egyszerűen tudja bonyolítani az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.-nél. Minden olyan biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, amely fuvarozói körben elérhető áron köt biztosítást. Az MKFE a teljes jogú egyesületi tagoknak kedvezményeket nyújt a kötelező biztosítás díjából.


» Vontatók esetében éves szinten 20.000 Ft/év/jármű. (KÖBE esetében 10.000 Ft/év/jármű)
» 12 t össztömeg feletti tgk. esetében 5.000 Ft/év
» Autóbuszok esetében 10.000 Ft/év, ha az autóbusz 20 fő feletti férőhellyel rendelkezik


Amennyiben Alkusz cégünk számlázza a kötelező díját, a kedvezmények már a számla kiküldésekor jóváírásra kerülnek. (pl. Allianz és Wabard biztosítók esetében.) Azon biztosítók esetében, ahol a számlázást a biztosító saját maga végzi (pl. KÖBE), a kedvezmények csak fél év után, utólag kerülnek elszámolásra.


Ha eddig nem volt jogosult a kedvezményekre, mert nem az MKFE Alkusz cégén keresztül kötötte meg a szerződéseit, ezen év közben bármikor lehetőség van változtatni. Nem kell mást tennie, mint megbízni az MKFE Alkusz cégét, és visszavonni a megbízást az előző alkusz cégtől. Letölthető nyomtatványok:



Rendkívüli odafigyeléssel kezeljük a kötelező biztosításokat. Mindenki számára automatikusan küldjük a zöldkártyákat, ha a biztosítás díját befizette. Mindenkit folyamatosan tájékoztatunk a díjfizetéseiről, valamint felszólítjuk ügyfeleinket. Tévesen törölt szerződések esetében felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársasággal, és helyreállíttatjuk az eredeti állapotot. Intézzük a bonus-malus igazolások továbbítását, illetve megkérését a biztosítóktól.


Amennyiben kérdésük merülne fel a kötelező biztosítással kapcsolatban, keressék munkatársainkat e-mail-en illetve telefonon (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06 (1) 252 0688/ 263-es vagy 264-es mellék).


Biztosítási ügyeik intézésében mindenkor készséggel állunk az Önök rendelkezésére!




MKFE Biztosítási Alkusz Kft.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.