Ma Bánk, József napja van.

Bővült az internetes portálunk



Örömmel tájékoztatjuk, hogy internetes portálunk — a fuvarozók kapcsolatteremtését megkönnyítve — tagjaink kérésére „Fórum” menüponttal bővült, mely honlapunk felső menüsorából indítható. Szintén újdonság, hogy tagjaink mérhetik saját profil-lapjuk látogatottságát. Sőt, elkészült az angol nyelvű menüpontunk is.


Egyesületünk tagjainak visszajelzéseiből örömmel tapasztaljuk, hogy a június 1-jén megújított honlapunk elnyerte a fuvarozók tetszését, és a cégvezetők, fuvarszervezők lelkesen használják hétköznapi munkájuk megkönnyítésére. Bár az új küllem eleinte szokatlan volt mindnyájunk szemének, azonban reméljük, hogy az elmúlt másfél hónapban ki-ki megbarátkozott vele, feltérképezte az egyes menüpontokat, s felismerte az újításban rejlő lehetőségeket.


Talán Ön is felfigyelt rá: új portálunkon nemcsak az MKFE által közzétett információk láthatók; a lap egyfajta fuvarozói közösségi oldalként is szolgál, melyen egyesületünk tagvállalkozásai kialakíthatják saját profiloldalukat, cégbemutatkozójukat, s feltölthetik logójukat. Így a tagok könnyebben megtalálják egymás vállalkozását; ezáltal nagyobb az esélye annak, hogy mások — alvállalkozókat keresve — rábukkanjanak Önre is. A profillapjukat leglelkesebben kitöltők logóját a rendszer feldobja a felső banner-sávba, így tagjaink díjmentes hirdetési lehetőséghez juthatnak.


A profillapja mellett balra található „Statisztika” menüpont választásával megtudhatja: kik hányszor látogatták meg az Ön profil-oldalát, s időben hogyan alakultak e látogatások. Különösen fontos lehet ez azon vállalkozásoknak, melyeknek nincs az Interneten önálló honlapjuk.


HASZNOS PRAKTIKÁK + jelszó megváltoztatása »



Szebb holnap — szebb honlap!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.