Ma Márk napja van.

Tanfolyamaink: változnak a vizsgaidőpontok

A hatósági és jogszabályi előírások változásainak eleget téve az MKFE Közúti Közlekedési Akadémia módosítani kényszerült a képzési rendszeren.


A Nemzeti Közlekedési Hatóság („NKH”, szakmai tevékenységünket felügyelő, engedélyező szervezet) a szaktanfolyamok szervezését és vizsgáztatását érintő szabályzatait alapjaiban átdolgozta. Ezzel párhuzamosan új, a korábban megszokott eljárásokat is átstrukturáló jogszabályi előírások is megjelentek. Ebből következően társaságunk (továbbra is a gépkocsivezetők időbeosztásának való legjobb megfelelés, illetve a sikeres tanfolyami záróvizsgák és a maximális rugalmasság-ügyfélközpontúság érdekében) változtatni kényszerül a képzési rendszerén.


A jövőben az ADR vizsgák dátuma marad a tanfolyamot követő keddi nap, de a vizsga időpontja egy órával korábban lesz, azaz a tanulóknak délután 3 órára kell majd megjelenniük a vizsga megkezdéséhez.


A GKI vizsgák esetében nagyobb a változás. Az elméleti oktatás pénteken reggel 8 órakor kezdődik, és a képzés kedd délutáni vizsgával zárul (hasonlóan a fenti ADR tanfolyami és vizsgamenethez). Az április végére tervezett GKI vizsgánk esetében a képzés április 27-én kezdődik, és április 30-i vizsgával zárul — mivel az azt követő kedd munkaszüneti nap!


A vizsgák jelentkezési határideje — mind az ADR, mind a GKI képzések esetében — a tervezett vizsga előtti 10. naptári nap (illetve az azt MEGELŐZŐ munkanap), azaz az április 17-i ADR vizsgánkra legkésőbb holnap (április 6-án) délutánig lehet jelentkezni.


Tudjuk, hogy ez — főleg eleinte — nagyobb odafigyelést és pontosabb tervezést kíván, de a vizsgázókat az NKH által biztosított felületen a határidők után sajnos már nem tudjuk regisztrálni, így a tanfolyami részvételük lehetséges lenne ugyan, de záróvizsgát nem tudnak tenni...


Áprilisi tanfolyamaink — 2012


Megértésüket megköszönve, üdvözlettel:


Közúti Közlekedési Akadémia
1238 Budapest, Nagykőrösi út 349.
Tel.: (1) 289-0026, fax: 06-1/283-8599
Hódi Magdi: 30/556-32-16; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gazsi Mónika: 30/664-25-30; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.