Ma Márk napja van.

Tovább keresik tagunk megrakott félpótkocsiját — ki látta?

Továbbra sincs meg egyesületünk régi tagjának, egy veszprémi fuvarozó vállalkozásnak a lenti képen látható ponyvás félpótkocsija, melyet ismeretlen tettesek loptak el május végén. A jármű gólyalábain letámasztva állt pünkösd hétvégéjén a Veszprém megyei Litér autómosója mellett, a 72-es főútnál. A TIR-es vámcertifikáttal is rendelkező félpótkocsi rakománnyal együtt tűnt el 2012. május 28-án (hétfőn), vélhetően éjjel 22:00 és 24:00 óra között. A vállalkozás a fuvarozótársak segítségét kéri.


Tagunk feljelentést tett a rendőrségen az FZK-975-ös (sárga) rendszámú fuvareszköz eltűnése miatt. A piros alvázas Schwarzmüllert szürkésfehér ponyva fedte. Rajta óriási, piros rácsos földgömb, melyet átlósan egy kék nyíl ölel körbe. Ezek előtt nagy, kék DieffeGi-embléma. Mellette nagy, piros betűkkel „Transporti Italia Ungheria - Ucraina” felirat, alatta fekete telefon- és faxszámokkal. A félpótkocsin elöl és hátul kék TIR-tábla volt. A rajta lévő rakományt is keresik, ez főként műszaki cikkekből, műanyag csövekből stb. állt. A jármű 22 éve ugyanazon a helyen töltötte hétvégi pihenőjét. (Járműfotók az oldal alján!)


Tagunk kéri a kedves fuvarozó társakat, hogy aki bármit tud a jármű eltűnéséről, illetve látta azt valahol pünkösd hétfőn késő éjjelt követően, szíveskedjék jelentkezni Csiszárné Baranyai Anitánál a 06 (30) 670 78 20-as telefonszámon vagy a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon!


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.