Ma Emma napja van.

Az Ön véleményére is számítanak az új KRESZ kidolgozói

Május végén tartotta első ülését az a munkabizottság, mely a KRESZ és a közlekedési bírságtábla felülvizsgálatát, s egy új, ésszerűbb szabályozás kidolgozását tűzte zászlajára. A munkacsoport, melyben az MKFE is képviselteti magát, Bíró Márk Nógrád megyei fideszes képviselő vezetésével kezdte meg munkáját az Országházban — adta hírül a vezess.hu portál.

A résztvevő tagok egy széles társadalmi alapokra helyezett, életszerűen alkalmazható szabályrendszert szeretnének kidolgozni, s a sokat vitatott objektív felelősség tárgykörét is bonckés alá vennék.


A szervezők arról értesítették egyesületünket: mindazok felvetéseit, javaslatait, nyitottan várják, akik egy jobb KRESZ és egy igazságosabb szabálysértési rendszer kimunkálásában szellemi tőkéjüket kamatoztatni szeretnék. Az ötleteket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet küldeni, de közvetlenül az MKFE is fogadja a hozzászólásokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


MI EZ? — Tudjon meg többet a társadalmi mozgalomról a vezess.hu-n » !

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.