Ma Hajnalka napja van.

Új szolgáltatásunk: TimoCom fuvarpiaci barométer


A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének legújabb szolgáltatása a TimoCom fuvarpiaci barométer, mely az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Legjobb érv ártárgyalások esetén!


» jelentős eszköz a piaci ármeghatározáshoz
» tárgyalási alap az európai közúti fuvarozás szektorában
» online és nyomtatott formában is elérhető európai szakmai folyóiratokban, magazinokban


A piac folyamatos figyelemmel kísérése mellett a fuvarpiaci barométer alkalmazást használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója bocsát mindenki rendelkezésére. Szerződések megtárgyalásakor is jó segítség lehet, hiszen mindig szemmel tarthatjuk hazánk, illetve más európai országok piaci helyzetét.


Mit jelent a fuvarpiaci barométer a szakma számára?

A fuvarpiaci barométer az európai fuvarozás, logisztikai helyzet aktuális képét mutatja. Így a diszponensek az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel jobban reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését.


Honnan származnak az adatok?

Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 85.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, melyeket a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg.


Alkalmazása

Start- vagy célországként Magyarországot jelölhetjük meg. A mutató ekkor Magyarország és a másodikként kiválasztott ország fuvar- és raktérmegoszlását mutatja be.


Tegyen egy próbát Ön is!

Nem talál megfelelő munkát a legtöbbet bejárt viszonylatban? Üresen áll a teherautó? Pillantson bele a barométerbe, válasszon ki egy viszonylatot, és a fuvarpiaci helyzetre azonnal tud reagálni! Bemutató »


Csak MKFE tagoknak

A TimoCom jóvoltából a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének tagjai számára nemcsak Magyarország és más célország, hanem bármely európai országok közötti lekérdezés lehetőségét biztosítjuk. Ha Ön egyesületi tagunk, ezt az elektronikus felületet kulcsszavai alkalmazása után elérheti a nyitóoldalunkon (Szolgáltatások főmenü /Egyéb szolgáltatások), vagy közvetlenül kattintson ide » !


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.