Ma Hajnalka napja van.

Fuvarozók egy gyermek műtétére gyűjtenek

Ezt a levelet augusztus végén egy dunántúli fuvarozó vállalkozás alkalmazottjától kapta egyesületünk. Abban a reményben adjuk közre, hogy ezáltal is segíthetünk egy jó ügy megvalósításában. Íme a levél:


Tisztelt Fuvarozó Kolléga!

Kislányom, Izsó Veronika nyolc évvel ezelőtt, koraszülöttként jött világra, a terhesség 26. hetében. A mindössze 940 grammos kislányka csodálatos akarással küzdött az életéért, és ha nem kapott volna agyvérzést, talán most már a kortársaihoz hasonló örökmozgóként igyekezne felfedezni a világot. Neki azonban mást szánt a sors. Az agyi idegpályák károsodása miatt mozgáskorlátozottá vált, önálló járásra nem képes.

A mentálisan teljesen ép, okos, cserfes kis hölgy így is számtalan vidám percet szerez környezetének, miközben felnőtteket megszégyenítő tartással viseli a kezelések, műtétek, gyógyászati eljárások végtelen sorozatát. Egy cél hajtja: meggyógyulni. Remény pedig van erre is. Hosszú, fájdalmas és főleg drága út vezet még odáig, de a család mindent megtesz azért, hogy Veronika egyszer segédeszközök, agyvíz-elvezető szelep és egyéb műszerek nélkül mozoghasson. Természetesen a lelkesünkben ebben az esetben is a pénz szab leginkább gátat. A következő nagy lépés a cél felé egy komoly műtét lenne, amit csak az Amerikai Egyesült Államokban lehet elvégezni, körülbelül 15 millió forintos költségen. A Veronika gyógyulásáért létrehozott Vidám Oroszlán alapítvány ennek a pénznek az előteremtésén dolgozik jelenleg is.


Támogatóinknak köszönhetően közel 5,5 millió forint már összegyűlt, de még több millió forintra van szükség ahhoz, hogy kislányomat megműthessék, ezért bármilyen adományt, a legkisebb összegű hozzájárulást is hálásan fogadunk. Bankszámlaszámunk:


Izsó Veronika és Apukája
IBAN HU70 11773195 00143941 00000000
SWIFT: OTPVHUHB
Utalás esetén fontos: Kérjük írjad rá, hogy ADOMÁNY Izsó Veronika részére!


Bővebb információ a www.happylion.hu vagy a www.vidamoroszlan.hu weboldalon érhető el.


Köszönettel: Izsó László

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.