Ma Márk napja van.

Csütörtök a CEMT-pályázat leadási határideje!

EMLÉKEZTETŐ — 2012. november 22-ig adhatják le pályázataikat azok a vállalkozások, melyek 2013-ra érvényes CEMT multilaterális engedélyhez szeretnének jutni. Dokumentáció-csomagjaikat a határnapig a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) vagy a határidőt megelőző napig (szerda délig) egyesületünk fogadja.


Mint október derekán beszámoltunk róla, az NKH közzétette a 2013-ra vonatkozó CEMT-engedélyek elnyeréséhez szükséges pályázati felhívást. A kiírásra olyan fuvarozó vállalkozások jelentkezhetnek, melyek eleget tesznek a vonatkozó jogszabályok feltételeinek, és közösségi engedélyük is van.


A CEMT multilaterális engedélyek a területi érvényességtől függően az EU valamelyik tagországa (Magyarországot is beleértve) és az EU-hoz nem tartozó, magyar szempontból engedélyköteles CEMT-tagországok közötti és tranzit forgalomra, 3. országos forgalomra, valamint az EU-hoz nem tartozó, de CEMT-tagországok közötti forgalomra használhatók.


A pályázatokat tehát 2012. november 22-én (csütörtökön) 16:00 óráig beérkezőleg fogadják a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. A dokumentációt egyesületünk tagvállalkozásai az MKFE budapesti székházában is leadhatják november 21-én délig (a titkárságon vagy Bende Zoltán tanácstitkárnál). Lényeges, hogy a dokumentáció helyesen kitöltött és teljes legyen, mert a hatóság a hiányos anyagokat nem bírálja el. A pályázati kiírás, valamint a csatolandó adatlap és nyilatkozat letölthető az alábbi linkekre kattintva:


pályázati felhívás »

adatlap »

nyilatkozat »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.