Ma Emma napja van.

Munkaadója kamionját csapolta — erre is van ellenszerünk!

Talán már nem is számít hírnek, ha utak, autópályák mentén idegen gázolajtolvaj bandákat lepleznek le a hatóságok, ám ezúttal a napokban egy olyan tehergépkocsi-vezetőt állítottak elő a rendőrök, aki épp a saját munkáltatója kamionjának üzemanyagtartályából fejtette kannába a gázolajat Zalakomárnál.

Mint a Kanizsa Újság internetes kiadása beszámolt róla, a lengyel férfit az M7-es autópálya zalakomári pihenőhelyén a sztráda járőrei vették észre 2012. október 16-án, s ők szóltak a rendőrségnek.


Bár a tehergépkocsi-vezető főnöke hálás lehet a magyar hatóságoknak, azonban sajnálhatja, hogy vállalkozása nem magyarországi székhelyű, és nem tagja az MKFE-nek! Egyesületünk tagvállalkozásai ugyanis kivételes akció keretében most kedvezményesen juthatnak hozzá a Webbase műholdas járműkövető rendszeréhez, mely hihetetlen pontossággal ad folyamatos jelentést a fuvarszervezőnek vagy vállalkozásvezetőnek az úton lévő járműve üzemanyagszintjének alakulásáról.


Ha Ön is teljes tagunk, hadd ajánljuk Önnek ezt a megoldást a Webbase GPS alapú, online flottamenedzsment-rendszerének megannyi lehetőségével együtt! Egyesületünkön keresztül ugyanis a 2012. október 31-ig tartó akcióval egy 95 ezer forintos eszközberuházást spórolhat meg!


HOGYAN? ELMONDJUK! »


A tájékoztatás nem teljeskörű. Részletek, pontos ártáblázatok, választható megoldások és testreszabott ajánlatok az MKFE és a Secret Control GPS Kft. honlapján olvashatók.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.