Ma Márk napja van.

Érdemes az MKFE Alkusznál biztosítást kötni!

Tisztelt MKFE Tagok!

Az MKFE Biztosítási Alkusz több mint 8 éve dolgozik azon, hogy a fuvarozó vállalkozások minél kedvezőbb díjkondíciókkal tudjanak biztosításokat kötni. Ennek az elvárásnak továbbra is igyekszünk megfelelni. Válasszák az MKFE Alkusz cégét kötelező biztosításaik megkötésekor is! Miért?

Mert megkeressük az Önök részére a legolcsóbb biztosítási díjakat. Mindig elérhetők vagyunk, a kommunikáció folyamatos, a számítógépes rendszerünkben a jelszavukkal folyamatosan tudják követni biztosításaikat. A honlapunkon több praktikus szolgáltatás is elérhető (pl.: CMR-igazolások nyomtatása, jövőre már a BÁF is elkészül), levelezőrendszerünkön keresztül költségek nélkül tudnak érdeklődni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a biztosításaikról. A meglévő fuvarozói partnereink jelentős állománnyal bírnak, ezért a különböző biztosítóknál kiemelkedő kedvezményeket tudunk elérni (CMR, BÁF, Casco, kezesi biztosítás). Használják ki az MKFE által nyújtotta lehetőségeket, kedvezményeket!


Röviden tájékoztatjuk Önöket: hogy látjuk mi a 2013-as évi kötelező biztosítások alakulását. Általánosságban elmondható a jövő évi kötelező biztosítások díjairól, hogy a nehézgépjárművek területén a biztosítóknál meglévő állományok díjai a károk függvényében változtak. A károkozóké emelkedett, a kárt nem okozóké csökkent vagy változatlan maradt. Ettől függetlenül a tarifák elemzése után általánosságban elmondható, hogy a vontatók díja – függetlenül attól, hogy melyik biztosítónál volt az idén – jövő évre a KÖBE Biztosítónál lesz a legolcsóbb.


A tehergépjárművek estében egy kicsit változik a helyzet. A 12 t feletti járművek döntő többsége szintén a KÖBE-nél lesz a legjobb, a 12 t alatti tehergépjárművek pedig szóródnak több biztosító között a különböző kedvezményektől és besorolási szempontoktól függően. Ott már a többi biztosító is versenyben van.


A kötelező biztosítások díja ma már szabályozott, nem lehetnek eltérések a biztosítások díjaiban, bárki is adta ki azokat. Éppen ezért mi a szolgáltatás oldalát szeretnénk kihangsúlyozni. Alkusz cégünk az Önök biztosításait teljeskörűen kezeli. A zöldkártyákat folyamatosan küldjük a különböző biztosítók szabályai szerint. A járművek biztosítottságát napi szinten figyeljük a különböző biztosítók rendszereiben. Amennyiben gond, probléma merül fel, azonnal keressük a biztosítókat, és tájékoztatjuk az ügyfeleket a probléma megoldásáról.


Az autóbuszos ügyfeleknek soha nem látott alacsony díjakon tudunk 2013-ra biztosításokat kötni!!!


Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. ezért javasolja az Önök cégének a KÖBE biztosító díjait. A KÖBE biztosító vontató-díjai szinte kivétel nélkül 300.000 Ft alatt vannak flották esetében, de egyedi kötéseknél ez még ettől is kevesebb is lehet, akár 250.000 Ft körüli összegre is kijöhet.


Gondolják át, és jelentkezzenek Alkusz cégünknél, hogy biztosításaikra feleslegesen ne fizessenek többet a kelleténél!


Ami a biztonságot illeti, a KÖBE jelenleg is egy stabil magyar biztosítótársaság. Nem fordulhat elő a MÁV Biztosítós szindróma, mivel 2010-óta létezik erre vonatkozó védelem. A legutóbbi országgyűlési döntés alapján pedig a MÁV-os károkat szétporlasztják a 15 biztosítótársaság között. Akik ezidáig kárkifizetést teljesítettek a MABISZ felé korábban okozott MÁV-os kár miatt, azok vissza fogják kapni a befizetéseiket.


 

Elérhetőségeink:

MKFE Biztosítási Alkusz Kft. — www.mkfealkusz.hu
Munkatársaink: 06 (1) 252 0688/ 263 és 264-es mellék — Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapest, 2012. november 12.

Tisztelettel:

MKFE Biztosítási Alkusz Kft.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.