Fliegl: kedvezménnyel bérelhet kamionszállítót!

2013. november 21. csütörtök, 17:07


Újra szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a zavartalan és balesetmentes közúti közlekedés mellett elkötelezett Fliegl Abda Gépgyártó Kft. és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a magyar közúti fuvarozók munkájának segítése és megkönnyítése céljából megállapodást kötött, melynek értelmében az MKFE tagjai az SES 200 típusú, kamionszállító/ kamionmentő nyerges félpótkocsi mindenkori bérleti díjából 10 % kedvezményt kapnak.


A Fliegl Abda Gépgyártó Kft. 2012 októberében helyezte forgalomba az SES 200 típusú, kamionszállító/ kamionmentő nyerges félpótkocsit, melyet a Fliegl Trailer csoport kifejezetten teherautók és mezőgazdasági gépek szállítására, mentésére fejlesztett ki.


A félpótkocsi előnyeit kiválóan tudják alkalmazni a teherautó-kereskedők, teherautók bérbeadásával foglalkozó cégek, szervizek, illetve nagy gépjárműparkkal rendelkező szállítási vállalatok. A fuvarozó cégek el tudják szállítani a műszaki okokból meghibásodott autóikat, és így függetlenek lesznek a költséges autómentő szolgáltatástól.


A használata egyszerű és biztonságos. Csörlő szerelhető a pótkocsi színpad részére (melynek húzó erejét egy fordító csigával meg lehet növelni) s ez húzhatja fel a meghibásodott járművet a pótkocsira. Így akár nehezebb járművek felhúzása és szállítása sem akadály.


A félpótkocsi akár 14 t rakomány szállítására is alkalmas, s az egytengelyes kivitelnek köszönhetően így Nyugat-Európában autópályadíjat is spórolhat. Egyszerű kezelés, stabilitás a fel- és a lerakodásnál, valamint a szállítás során, minimális fenntartási költség teszi ezt a Fliegl egytengelyes nyerges gépszállító félpótkocsit egy hasznos eszközzé a teherautók szállításánál.

Elérhetőségek:
Fliegl Abda Gépgyártó Kft., H-9151 Abda, Pillingerpuszta
Tel.: +36 96 553 334, E-mail.: laszlo.toth@fliegl.hu

www.fliegl.hu