Ma Gedeon, Johanna napja van.

Kamionlopás: a pótkocsi meglett, a vontatót körözik

A rendőrség a képen látható nyergesvontatót keresi! A hozzá kapcsolt félpótkocsit és a 45 millió forint értékű gyógyszerrakományt már megtalálták, gyanúsított is van, azonban a vontatót még mindig körözik! — tájékoztatta egyesületünket a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztályának illetékese, hozzátéve: a vontató megtalálásához a fuvarozók segítségét kérik.


Mint a rendőrség közölte: a hatóság eljárást folytat különösen nagy értékre elkövetett lopás bűntettének ügyében T. József ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. november 3-án 22.35 óra körüli időben a Lakó & Lakó Trans-Sped Kft. telephelyéről (Budapest XVIII. ker., Ipacsfa u. 19.) eltulajdonította a cég használatában lévő KKX-637 rendszámú fehér Scania R420-as vonatót annak XWS-132 rendszámú vontatmányával (összértékük 31 millió forint) és gyógyszerrakományával, melynek értéke 45,2 millió forint. A nyomozás során a vontatmány rakományával együtt megkerült, azonban a lenti vontatóról továbbra sincs hír; a gépjármű ezért körözés alatt áll.


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható vontatóról vagy az esetről bármilyen érdemi információval rendelkezik, haladéktalanul jelezze a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztályán Lakatos Péter rendőrszázadosnál (06/30 867 1480 ill. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.