Ma Konrád, Tivadar napja van.

Mélybölcsős trélert loptak, jutalom a megtalálónak!

Ellopott, speciális szállító trélerét keresi a Rieger Autómentő Kft. A mélybölcsős, lengyel rendszámú, szürke-piros színű jármű egy veszprémi benzinkút parkolójából tűnt el nyomtalanul 2013. február 2-án (szombaton) 00 óra 40 perckor. A tettes vontatóval jelent meg, majd felcsatolta a trélert, és elhajtott vele. Az üzembentartó magas jutalmat ajánl a nyomravezetőnek.


A tréler azért is volt fontos eszköze a fuvarozónak, mivel a felépítményt hosszas munkával alakította át, hogy alkalmas legyen speciális gépek, hajók szállítására.


Az ellopott jármű gyártmánya és típusa: CASTERA SR32E2
Rendszáma: EWI W888 (lengyel)


A lenti képeken látható felszereltségén felül a tréler közepén illetve a hátulján kétoldalt 40 x 40 cm-es, ferdén csíkozott, piros-fehér színű szélességjelző táblák láthatók. A járművön kb. 40 db led-es szélességjelző lámpa van. A "színpadon", a mélybölcső előtt (középen) egy új elektromos csörlő is található. A nyomravezetőt magas jutalom illeti! Rieger Péter, a károsult cég ügyvezetője kéri, hogy aki érdemi információval tud szolgálni a trélerről vagy a lopás körülményeiről, haladéktalanul hívja a rendőrséget vagy őt magát a 06 (30) 217 2217-es mobilszámon! Képek:

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.