Itt a díjmentes jogi- és céginformáció!

2013. február 19. kedd, 16:09
OPTEN-MKFE együttműködés:

Jogi és céginformáció az MKFE tagjainak

2013. február 15. óta az egyesületi tagok térítésmentesen naprakész cég-és jogi információkhoz juthatnak az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően! Eszerint az MKFE tagjainak az egyesület honlapján ingyenesen elérhetővé válik az Opten Cégtár Light verziója. Míg azon vállalkozások, melyek bővebb információhoz szeretnének jutni, kedvezményes csomagajánlatokból választhatják ki a nekik leginkább tetsző konstrukciót.


A siker kulcsa: lásson mélyebbre!


A vállalkozások sikeres működése szempontjából meghatározó, hogy mindig megbízható érdemi információik legyenek a piacról, partnereikről vagy akár a konkurens vállalkozásokról. Nem egy vállalkozás kerül bajba azért, mert nem rendelkezik elégséges adattal akár még a szerződéskötés előtt a meglévő vagy leendő partnere üzleti tevékenységével, pénzügyi helyzetével, fizetési fegyelmével kapcsolatban.


Az együttműködési megállapodás célja az MKFE tagjainak kiszolgálása megbízható, naprakész gazdasági és jogi információkkal, valamint a lehető legpontosabb és legteljesebb körű cég- követelés- és pénzügyi beszámoló-adatokkal.


Az együttműködés keretében nyújtott szolgáltatások:


Az akciós alapcsomagok egy, míg az akciós extra csomag három egyidejű felhasználó által történő igénybevételre vonatkoznak.


KATT IDE!