Kapcsolódó cikkek
Így nyomtathatja ki CMR-igazolását a netről! Orvosolni szeretnénk a kgfb-sek technikai gondjait Oroszországi útja előtt biztosítsa magát nálunk! Érdemes az MKFE Alkusznál biztosítást kötni! Kabotázs biztosítás az MKFE Alkusztól... Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás — jó áron nálunk! Fizetés helyett csak ígérgetett — már fogalmazzák a feljelentést Kösse kötelező biztosítását az MKFE Alkusznál! Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. a baleseti adóról Tájékoztató a baleseti adóval kapcsolatban Kösse kötelezőjét kedvezménnyel! Kiküldtük a 2012-es kötelező biztosítási ajánlatokat Siker a baleseti adóval kapcsolatban! A Wabard Biztosító ügyfeleinek figyelmébe... Legolcsóbb kezesi biztosítás — már új jogszabály szerint A PSZÁF hivatalos tájékoztatója a zöldkártya rendszerről Értesítés a kgfb befizetési határidejéről Hasznos segítség biztosítási kárügyintézéshez Később küldjük a III. negyedéves biztosítási számlákat Helytelenek lehetnek az Allianz felszólító üzenetei Hasznos segítség biztosítási kárügyintézéshez Tudnivalók a kötelező biztosítás felmondásáról Tájékoztató a 2013-as kötelező biztosításhoz CMR és BÁF: kényelmes, praktikus, új szolgáltatás December 15-ig várják a MÁV biztosító károsultjait! Összegzett áttekintés a biztosításokról Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezőknek Vége az AIM Biztosítónak Kötelező biztosítással rendelkező ügyfeleink részére Wáberer biztosítós ügyfeleinknek...! Február 28-ig kell befizetni a kgfb díját Május 30-ig kell befizetni a naptári évfordulós kötelezőket! BÜSZI és MKFE: hatékony biztosítási kárrendezés! Fontos tudnivaló a baleset-biztosításokról Tájékoztatás az AIM Biztosító korábbi ügyfelei részére KÖBE után Wáberer – kössön kgfb-t az MKFE támogatásával! Kedvezményes KGFB az MKFE tagjainak!

A díj-nemfizetéssel megszűnt kötelező biztosításokról

2013. március 06. szerda, 17:03

Tisztelt kötelező biztosítással rendelkező Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk minden, kötelező biztosítással rendelkező Ügyfelünket és MKFE-Tagunkat, hogy a kötelező biztosításra vonatkozó jogszabályok 2013. január 1-jével megváltoztak a díj-nemfizetéssel megszűnt szerződések esetében. A változások a következők.

A díj-nemfizetéssel megszűnt szerződések esetében az újrakötéskor egy összegben kell megfizetni a díj-nemfizetés után 60 napra szóló biztosítási díjat, a 60 napon túli fedezetlenségi díjat, valamint az újrakötött biztosítás díját az évfordulóig. Ez adott esetben elég megterhelő lehet a vállalkozásoknak, ezért mindenki figyelmét felhívjuk a kötelező biztosítások díjának határidőre történő befizetésére.


Az évfordulót követően állhat vissza a korábbi, leggyakrabban negyedéves díjfizetési ütem.


Tisztelettel: