Ma Emma napja van.

A TIR-igazolványbirtokosok kézikönyvének leadásáról

Tisztelt TIR Carnet felhasználó Fuvarozók!

Amint arról korábbi hírlevelünkből is értesülhettek, 2013. 03. 01-i hatállyal a TIR igazolványbirtokosok kézikönyve megújult, a módosított szöveget tartalmazó dokumentumot a márciusi TIR-továbbképzések alkalmával juttattuk/juttatjuk el Önökhöz.


Ezzel kapcsolatos kötelezettségük — túl a kézikönyvben foglaltak betartásán —, hogy a kézikönyv egyesületi példányát annak minden oldalán szignálva, majd végül cégszerűen aláírva visszajuttassák az MKFE budapesti irodájába legkésőbb 2013. 04. 30-ig. Ezen kötelezettségük teljesítése elengedhetetlen a TIR-felhasználói tevékenységük folytatásához.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a visszajuttatási kötelezettségüket a budapesti irodába való eljuttatással teljesítik, ezért a központi irodába való megküldést preferáljuk, de aki számára ez esetleg nem, vagy csak nehezen lenne megoldható, azok számára 2013. 04. 19-ig lehetőséget biztosítunk, hogy a TIR igazolványbirtokosok kézikönyve Önök által aláírt példányát az MKFE nyíregyházi kirendeltségén is leadhassák. 2013. 04. 19-ét követően már kizárólag Budapesten lehet leadni (vagy ide postázni) az aláírt kézikönyveket.


A fenti lehetőség KIZÁRÓLAG a nyíregyházi irodára vonatkozik, tehát a többi kirendeltségek egyikén sincs lehetőség a kézikönyv leadására!


Együttműködésüket ezúton is köszönjük!


Tisztelettel:


Hidvégi Miklós
vámszakmai vezető


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.