Ma Hajnalka napja van.

Május 30-ig kell befizetni a naptári évfordulós kötelezőket!

Tisztelt MKFE-Tagok, Tisztelt Ügyfeleink!

Emlékeztetünk minden érintett vállalkozást a kötelező biztosítás díjának határidőre történő megfizetésére. A naptári évfordulós szerződések II. negyedéves fizetési határideje május 30-án lejár. A biztosítási díjaknak május 30-án már a biztosítótársaságok számláján kell lenniük.


A május 30-án elutalásra kerülő kötelező biztosítási díjak már nem biztos, hogy időben meg fognak érkezni (előfordulhatnak technikai problémák).


Amennyiben valaki nem kapott számlát, akkor azt soron kívül reklamálja meg biztosítójánál, vagy forduljon biztosítási tanácsadójához! A kötelező biztosítás díját a törvény szerint számla nélkül is köteles megfizetni az üzembentartó. Ellenkező esetben a biztosítást törlik. A hiányzó számlát egy későbbi időpontban is lehet pótolni.


A nem naptári évfordulós biztosítások esetében az elv ugyanaz marad a 60 napos befizetésre, csak ott az év közbeni negyedévtől számított 60 napon belül kell a biztosítás díját megfizetni.


Kérjük, hogy a fentiek tudatában időben szíveskedjenek a biztosítási díjaikat rendezni!


Jelen levelünkkel csak a figyelmet szerettük volna felhívni a biztosítási díjak időben történő befizetésére. A díj nem fizetéssel letörölt szerződések újra történő megkötése plusz költségekkel jár!


Az újrakötött szerződések már az év közben meghirdetett magasabb díjon kerülnek megkötésre, illetve a biztosítás díját az évfordulóig egy összegben kell megfizetni a január 1-jén történt törvényi változásoknak megfelelően.


Üdvözlettel:



MKFE Biztosítási Alkusz Kft. • 1149 BUDAPEST, Egressy út 77. • 1576 Bp. Pf. 109 • www.mkfealkusz.hu • telefon: (1) 252-0688/ 263-as vagy 264-es mellék • fax (1) 364-3065 • e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. • cégjegyzék szám: Cg. 01-09-730679 • adószám: 13348816-2-42

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.