Ma Emma napja van.

Az ÁAK sikeresen auditálta bevallási közreműködő partnerünket

Sikeresen teljesítette az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) auditját az MKFE útdíjszámítást bonyolító bevallási közreműködője (Webbase-eszközeink forgalmazója), a Secret Control GPS Kft.


Az ÁAK folyamatosan végzi a műholdas flottakövető vállalkozások (útdíj-bevallási közreműködők) megfelelőségi vizsgálatát. Partnerünk az elsők között teljesítette az auditot.


A Secret Control GPS Kft. illetékese ugyanakkor felhívja a tehergépjárművek üzembentartóinak figyelmét, hogy a regisztrációs kódot mindenki attól az időponttól fogja tudni felhasználni, amikor a Secret Control és az ÁAK Zrt. közötti adatkapcsolat teljeskörűen megvalósul. Addig a regisztrációs kóddal nem lehet OBU-t járműhöz hozzárendelni. A cég javasolja, hogy a vállalkozási és járműadatok regisztrációját ki-ki feltétlenül végezze el a www.hu-go.hu honlapon! Flottakövető partnerünk további tájékoztatást e-mailben fog küldeni a vele már kapcsolatban álló jármű-üzemeltetőknek.


FIGYELEM!

A HU-GO oldalon közzétett (és június 28-án délig nem módosított) információ szerint — miután a csütörtökön éjfélkor lezárt auditokat a bevallási közreműködőknél csak hétfőn folytatják — az ÁAK részéről július 1-jén 00:00 órától csak az alábbi bevallási közreműködők fedélzeti egységeinek használatára lesz lehetőség, ezen szolgáltatók OBU-jainak hiányában — a sikeres auditok megtörténtéig — csak viszonylati jeggyel történő útdíjbevallás lehetséges.


Auditált bevallási közreműködők:

AUTO SECURIT ELEKTRONIKAI VAGYONVÉDELMI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

I-CELL KFT.

ML GLOBAL SYSTEMS INFORMATIKAI KFT.

MULTI ALARM BIZTONSÁGTECHNIKAI FEJLESZTŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT.

SECRET CONTROL GPS VAGYONVÉDELMI KFT.

SKYSHIELD MAGYARORSZÁG KFT.

WEBEYE MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.


A www.hu-go.hu honlapon található hivatalos információk folyamatosan változnak (olykor bővülnek, olykor szűkülnek!), ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel az elkövetkező napokban is!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.