Ma Gedeon, Johanna napja van.

Akadozó kapcsolat az ÁAK és a Secret Control között

A Webbase fedélzeti készülékek forgalmazója, a Secret Control GPS Kft. vasárnap este arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy rajta kívül álló okokból az ÁAK Zrt. UD-rendszere és a Secret Control közötti adatkapcsolat nincs teljeskörűen megvalósítva, letesztelve.


A flottakövető cég (sikeres auditja ellenére) üzembiztonsági elővigyázatosságból vasárnap még nem nyitotta meg a lehetőséget ügyfeleinknek az OBU regisztrációinak elvégzésére.


Mérlegelve a kockázatokat a cég a fokozatos bevezetés mellett döntött, tehát az UD-rendszerbe napról napra engedik be a gépjárműveket.


A Secret Control minden ügyfelét külön kiértesítette e-mail-ben a regisztrációs szám megküldésével, hogy a jármű-üzembentartók mikortól tudják hozzárendelni gépjárműhöz az adott OBU-t.


A cég javasolja, hogy hétfőtől néhány napra készüljenek fel arra az esetre, hogy egyelőre viszonylati jegy vásárlásával tudnak útdíjat fizetni.


A kialakult kellemetlenségért a Secret Control az érintettek elnézéséket kéri, s várja az ÁAK Zrt. csatlakozási engedélyét az adatszolgáltatás megkezdéséhez.


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.