Ma Gedeon, Johanna napja van.

E-útdíjfizetés mobiltelefonnal — Ön szerint milyen legyen?

A tehergépjárművek üzemeltetőinek véleményére is kíváncsiak azok az informatikai fejlesztők, akik azon dolgoznak, hogy a magyar úthasználati díjat mobiltelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül is ki lehessen egyenlíteni. Töltse ki Ön is az erről szóló kérdőívet, és küldje el a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) illetékeseinek!


A társaság 2013. december 11-i közleményében arról adott hírt: hamarosan elindítják a mobilos díjfizetési lehetőséget. Az új szolgáltatás által az útdíjat gyorsan, kényelmesen és többletköltségek nélkül lehet majd fizetni telefonon keresztül. (Az alkalmazás technikai hátteréről a szolgáltatás indulásakor írunk majd részleteket.)


További újdonság, hogy egyúttal a viszonylati jegy bankkártyás megváltása előtt is megnyílik a lehetőség, később pedig a feltöltött egyenleggel is fizethető lesz a viszonylati jegy.


A NÚSZ Zrt. szeretné, ha a fejlesztés a tehergépjárművek üzembentartóinak igényeihez alkalmazkodna, ezért a felhasználók véleményének és eddigi tapasztalatainak feltérképezésére a szervezet összeállított egy online kérdőívet. Töltse ki Ön is! A rendszer gördülékeny működéséhez minden vélemény fontos lehet, s ezáltal a válaszadók is hozzájárulhatnak a mobil-alkalmazás ügyfélbarát működtetéséhez.


A NÚSZ Zrt. kérdőíve »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.