Ma Márk napja van.

BÜSZI és MKFE: hatékony biztosítási kárrendezés!

Újra emlékeztetjük kedves árufuvarozó és személyszállító tagjainkat arra a biztosítással kapcsolatos kedvező lehetőségre, mely az MKFE és a BÜSZI Kárrendező Kft. együttműködési megállapodása révén nyílt meg tagjaink előtt 2014 januárjában. Ez a vállalkozások nemzetközi kárainak a Nemzetközi Zöldkártya Egyezmény szerinti érvényesítését célozza. Hazánk is tagja a fenti egyezménynek, amely lehetővé teszi a külföldön elszenvedett károknak az Európai Uniós szabályok szerinti rendezését. Az MKFE és BÜSZI Kft. együttműködése révén a kárrendezés azon alapelv mentén teljesülhet, amely kimondja, hogy a káresemény helye szerinti ország törvényei alapján kell eljárni.


A BÜSZI Kft. kárrendező irodája közvetlenül a külföldi károkozó felelősségbiztosítójával szemben érvényesíti a kárigényt, amely a hazai Kárrendezési Megbízottak által rendezett kárösszegeknek a többszöröse is lehet.


A kárrendezés előnyei:

AVULTATÁS NÉLKÜLI kárrendezés
külföldi javítási munkadíjakkal kalkulált javítási költség, akár 50-110 EUR/óra
nem kell javítási számla, saját műhelyben is történhet a javítás
EURÓban kifizetett kártérítés, nincs árfolyamveszteség
elmaradt haszon érvényesítése a kieső személy- és teherszállító járművek után
baleseti személyi sérülések (gkv., árukísérő stb.) kárigényeinek a külföldi törvények szerinti érvényesítése
nincs kockázat, mivel csupán a már érvényesített kártérítés után van megbízási díj!
a kárrendező iroda 48 órán belül (de általában a jármű beérkezésekor azonnal!!!) vállalja a szemle lebonyolítását, így a javítás is azonnal elkezdhető


Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kárrendezésben jelenleg közreműködő magyar kárrendezési megbízottak NEM ÖNÖKET képviselik, NEM az ÖNÖK ÉRDEKÉBEN járnak el! Ők a károkozó külföldi biztosító érdekeit képviselik a tőlük kapott munkadíj ellenében.


A fentiek miatt — a BÜSZI Kft. nélkül — általában nem érvényesül az Önök számára előnyösebb eljárás, amelynek a káresemény helye szerint az alábbiak szerint kellene alakulnia:


Igény szerint belföldi károknál is segítséget nyújt az iroda.

Folyamatban lévő károk rendezésében is — igény szerint — közreműködnek!


A BÜSZI Kft. az MKFE hivatalos kárrendezési partnere!


Bizonyára tapasztalták már, hogy a hazai kárrendezés milyen előnytelen a károsultra nézve (avultatás, alacsony munkadíjak, elmaradt hasznot nem térítenek stb.). A fenti kimutatás szerint egyes nyugati országokban közel az ötszöröse is lehet a kifizetett kár, de a szomszédos országokban is több kártérítés jár a károsultnak, mint a magyaroknál. Ezt kiválóan összegezte az origo.hu ebben a cikkben » . A kárrendező iroda eltökélt szándéka, hogy ezen változtasson, és ez az EU segítségével már lehetséges!


További információkat találhat és segítséget kérhet az alábbi honlapokon (kattintson a logókra!):




A Büszi Kft. elérhetőségei: Büszi Kft. 8000 Székesfehérvár, Salétrom u. 3. tel./fax.: 06 (22) 314 087; 06 (22) 507 392; 06 (30) 553 0265 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.buszi.hu www.karrendezes.eu

Várjuk megkeresését!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.