Ma György napja van.

Jelöljön Ön is MKFE-tisztségviselőket!

A péntekig jelölt tisztségviselőket már
regionális gyűléseinken be tudjuk mutatni!


Emlékeztetjük kedves teljes jogú Tagjainkat, hogy egyesületünk Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottsága változatlanul várja azokat a jelöléseket, melyeket 2014 májusában az MKFE Országos Tisztújító Küldöttközgyűlése elé terjeszthet!


Az egyesület teljes jogú tagjai az itt letölthető JELÖLŐÍVEN » küldhetik meg, hogy az egyes főbb tisztségekre kit vagy kiket szeretnének javasolni. Bár tisztségviselőket még később is lehet jelölni, de a február 28-ig hozzánk beérkező jelölőívek alanyait lesz lehetőségünk a tagságnak bemutatni a regionális találkozókon.

 

A kitöltött jelölőíveket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a 06 (1) 383 6307-es faxszámon, valamint a 1149 Budapest, Egressy út 77. postacímen várjuk! A jelölés befogadása után a bizottság a jelöltet a küldöttközgyűlés elé terjeszti.

 

Egyesületünk Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottságának választott elnöke, Dóráné Békési Erzsébet arra kér minden kedves (teljes jogú) egyesületi tagot, hogy éljen a jelölés lehetőségével! A májusi Országos Tisztújító Küldöttközgyűlésen a bizottság ezáltal a jelölteket be tudja mutatni, és mindenki a tisztségviselők megválasztására koncentrálhat.    
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.