Ma Márk napja van.

Előzetes tájékoztatás az Országos (Tisztújító) Küldöttközgyűlés összehívásáról

Tisztelt MKFE-tagok!

Hamarosan sor kerül az MKFE Regionális Küldöttválasztó Gyűléseire, melyen a régióhoz tartozó azon teljes jogú egyesületi tagok, akik az Alapszabály szerint arra jogosultak, az Alapszabály 1. sz. mellékletét képező választási szabályzat szerint megválasztják küldötteiket (régiónként maximum 50 küldöttet), akik a következő négy évben a rendes és esetleges rendkívüli Országos Küldöttközgyűléseken képviselik az adott régióhoz tartozó tagokat.


A márciusban megválasztásra kerülő küldöttek számára — a tervezhetőség érdekében — az Egyesület Elnöksége már legutóbbi ülésén meghatározta a 2014-es Országos (Tisztújító) Küldöttközgyűlés dátumát. (A pontos helyszín meghatározására a későbbiekben kerül sor.)


Eszerint az MKFE Elnöksége a 2014-es Tisztújító Országos Küldöttközgyűlést 2014. május 31-én (szombaton) 10:00 órára, határozatképtelenség esetén 10:30 órára hívja össze.


Az Országos (Tisztújító) Küldöttközgyűlés tárgysorozata:

1.) Az Elnökség beszámolója a 2013. május 25-i Országos Küldöttközgyűlés óta eltelt időszak munkájáról és a 2013-as év gazdálkodásáról, valamint az ezzel kapcsolatos határozathozatal

2.) Az Ellenőrző Bizottság beszámolója és az ezzel kapcsolatos határozathozatal

3.) Tisztségviselők megválasztása


Az Országos Küldöttközgyűlésen szavazati joggal a márciusi regionális küldöttválasztó gyűléseken megválasztásra kerülő küldöttek, valamint az Elnökség és a tanácsok elnöksége tagjai vehetnek részt. Az Országos Küldöttközgyűlés az egyesület valamennyi tagja számára nyilvános.


Regionális küldöttválasztó gyűléseink »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.