Ma Hajnalka napja van.

Találkozzunk, és válasszunk küldötteket Budapesten!

Budapesten folytatódik a 2014 tavaszán esedékes tagi találkozóink sorozata. Magyarország hét régiójához igazítva idén is hét városban bonyolítjuk le rendezvényeinket, melyeknek most az ad különös jelentőséget, hogy regionális összejöveteleink a májusi Országos Tisztújító Küldöttközgyűlésünk választási „előcsarnokai” is lesznek egyben: a regionális küldöttválasztó gyűléseken dől el ugyanis, hogy kik képviselik majd az adott régióhoz tartozó tagokat az Országos Tisztújító Küldöttközgyűlésen.


Tisztelettel várjuk tehát a közép-magyarországi MKFE-tagokat 2014. március 14-én (pénteken) 15:00 órakor Budapesten, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban (Bp. IX. ker., Könyves Kálmán krt. 12-14.).


Parkolás: A LURDY Ház melletti felszíni parkolóban. Kérjük, hogy parkolójegyet a rendezvény helyszínére hozza fel magával, hogy térítésmentesen parkolhasson; ellenkező esetben kiléptetéskor fizetési kötelezettsége keletkezik.


Országjáró körutunk második állomása tehát Budapest lesz, ahol az esedékes szakmai kérdések megtárgyalása mellett megválasztjuk a régió küldötteit. Ezek után vacsorával összekapcsolt, kötetlen beszélgetés keretében cseréljük ki tapasztalatainkat. (Részvételi szándékát nem kell előre jeleznie, mert a regisztráció a helyszínen lesz 14:30 órától!) Jöjjön el! Várjuk!)


elérhetőség (a Lurdy Ház honlapja) »


A találkozón való részvétel ingyenes!

Sőt, vendégül látjuk Önt egy vacsorára is!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.