Ma Gedeon, Johanna napja van.

Extra kedvezményes törzskutak és külföldi kedvezmények!

 Két jó hírünk is van azoknak, akik MOL-MKFE üzemanyagkártyával tankolnak: két olyan konstrukciót ajánlunk nekik, melyekkel az eddiginél sokkal jobban járnak!


1.) Válasszon extra kedvezményes törzskutat!

Vevőcsoportunkhoz az eddigiekben csatlakozott egyesületi tagok jól tudják: Magyarországon 15 kijelölt és +1 szabadon választott, azaz összesen 16 olyan MOL-MKFE törzskút van, ahol az ország többi, 370 MOL-kútjához képest még nagyobb a kedvezmény. Akik élnek a törzskutakon megszokott sávos kedvezménnyel, most még előnyösebben tankolhatnak gázolajat: 2014. március 1. óta ugyanis — az MKFE és a MOL közötti tárgyalások újabb eredményeképpen — az üzemanyagkártyát használó vállalkozók egy kiemelt, extra-kedvezményes törzskutat választhatnak a 16-ból; s ezen az egyetlen kúton minden eddiginél nagyobb kedvezményt, azaz a mindenkori sávos kedvezményhez képest további nettó 4 (bruttó 5,08) forinttal nagyobb literenkénti engedményt érvényesíthetnek.


A MOL számlázási rendszere a korábban választott +1 törzskutat veszi alapértelmezett extra-törzsútként, ahol ezzel a kiemelt kedvezménnyel élni lehet. Van azonban lehetőség arra is, hogy a tehergépjármű üzembentartója az extra kedvezmény igénybevételére a 16 törzskút közül másikat jelöljön meg. Ebben az esetben kívánságát jelezze a MOL területi üzletkötőjénél, s egyeztessen, hogy az olajtársaság az Ön tankolásainál melyik törzskutat kezelje extra-kedvezményes törzskútként! (Extra-kedvezményes törzskút tehát csak a 16 törzskút valamelyike lehet. A kedvezmény mértékének számítási alapja a sokéves gyakorlatunkkal összhangban mindig a pillanatnyi kiskereskedelmi kúti listaár. Ez országszerte egységes árfolyam, tehát a gépkocsivezetőnek nem kell a töltőállomások totemoszlopait nézegetnie.)


2.) Itt a MOL-MKFE-kártya külföldi kedvezménye!

Örömmel jelenthetjük, hogy — szintén 2014 márciusától — elindult a kedvezményrendszer határainkon túl is! MOL-MKFE-kártyával az Ön gépkocsivezetői már Szlovéniában (a MOL Slovenia összes töltőállomásán), Csehországban (a PapOil és a Slovnaft teljes kúthálózatánál), valamint Ausztriában (a Masterdiesel és a Roth hálózat egy-egy kútján) is jogosultak árkedvezményre! A magyarországitól eltérően a külföldi kedvezmények számítási alapja viszont a kúti totemoszlopon feltüntetett ár. A cseh, osztrák és szlovén kedvezmények automatikusan járnak tankoláskor, és literenként így alakulnak:


           Szlovénia: 3 eurocent/liter
           Ausztria: 9 eurocent/liter
           Csehország: 0,75 CZK/liter


Figyelje híradásainkat! Számoljon velünk! Érdemes!


...HA  ÖNNEK  MÉG  NINCS  MOL-MKFE  ÜZEMANYAGKÁRTYÁJA  »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.